gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 25  
»Bugün 632  
»Toplam 14974826  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 52.90.181.205
» Bu sitemizi ziyaretiniz

Anamur huzurevi destek bekliyor…

Hüseyin SİNASİ

16 ?ubat 2019, 11:46

Hüseyin SİNASİ

 

             

 

Anamur Huzurevi Vakfı ve Anamur Huzurevi Derneği yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelip sohbet etme imkanı bulduk.

 

Toplantıya basın mensupları yanısıra Anamur Huzurevi Vakfı yönetimi olarak  Tuğrul Ayhan, Kamil Körhasanoğlu, Yılmaz Bulut, Sadise Seymen ve Sevim Yalçın, Anamur Huzurevi Derneğinden  Türkan Kasapoğlu, Yeşim Kaya, Ayşe Uysal ve Mustafa Bozkurt katıldılar.


Anamur Huzurevi Vakfı Başkanı Tuğrul Ayhan, önümüzdeki günlerde, Huzurevi binasının bir bölümünün yapımı için Anamur Belediyesinin ihaleye çıkacağını belirterek, “Oluşturduğumuz bütçe ile binanın bir kısmının yapımına başlayacağız. Geri kalan kısmın inşaatını tamamlayabilmek için yardımseverlerden destek istiyoruz. Binanın içindeki odaların veya diğer bölümlerin yapımını üstlenen hayırseverlerin isimlerini o bölümlere vereceğiz. Bu konuda bizimle iletişime geçebilirler”


Anamur’a bir huzurevi sevdamız var. Bu yolda 15 yıldır gece gündüz uğraşıyoruz. Sizlerden destek istiyoruz. Gerek maddi, gerek manevi her türlü desteğe ihtiyacımız vardır.


Anamur’a bir huzurevi gerekli. Anamur’a yaşlı bakım evi gerekli. Anamur için gelişme, kalkınma gerekli. Onun için siz biz hepimiz el ele verip Anamurumuza hizmet etmeliyiz. Anamur Belediye meclisinde ek bütçeye verdikleri destek için tüm belediye meclis üyelerine şükranlarımı sunuyorum. Huzurevimize bugüne kadar destek veren, bağış yapan herkese teşekkür ederim.” dedi.


Anamur Huzurevi Derneği Başkanı Türkan Kasapoğlu da derneğe üye kayıtlarının devam ettiğini ifade ederek, “Yasa gereği vakfa üye kaydı yapılamıyor. Ancak derneğimiz faal durumda ve üye kaydı yapabiliyoruz. Bizimle birlikte çalışmak isteyen gönüllüleri derneğimize katılmaya davet ediyorum. Bağışta bulunmak isteyenler hem vakfa hem derneğe bağış yapabilirler. Hedefimiz inşaat sürecini belediyemiz ve hayırseverlerimizin katkılarıyla en kısa sürede bitirmektir” diye konuştu.

 

Bu konuda bizim de temennimiz insanlarımızın bu gibi tesislere daha fazla sahip çıkmaları ve destek vermeleridir. Anamur’a yapılacak bu güzel tesisin elimizden uçup gitmesine, başkalarının eline geçmesine izin vermeyelim. Anamur Huzurevi Anamur’a ve Anamurlulara hizmet vermeli.

 

Böyle önemli ve hayırlı bir hizmet için çaba harcayan, elini taşın altına koyan herkese en samimi duygularımızla teşekkür etmek isteriz.

 

Hoşça kalın.

Bu haber 1087 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

(c)2012 Gazete Anamur