gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 14  
»Bugün 529  
»Toplam 14974723  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 44.197.113.64
» Bu sitemizi ziyaretiniz

MEZİTLİ CHP İLÇE ÖRGÜTÜ ANKARA ZİYARETİ

Gülsen BİRDAL

18 Nisan 2012, 22:49

Gülsen BİRDAL

    SİYASİ BİR ZİYARETİN ARDINDAN...
        
          17 Nisan sabahı Ankara’da olan Mezitli İlçe Örgütü Yönetim Kurulu Üyelerini Öteki Medya Ankara sorumlusu olan Yazarınız ben (Gazeteci Gülsen BİRDAL) karşıladı.

 

Site Yazarınız ile İlk önce Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezine giden üyelerden CHP İlçe Başkanı Ulaş Yılmaz, Sakine Adıcan, Kemal Koç, Candan Darıcılı, Süheyla Turan, Şenol Çavuş, Soner Taç,Ali Şahin, M.Uğur Bay, A.Serkan Tuncer, Sultab Parlak, Hasan Karakış, Bayram Yıldırım, Afitap Duru, Çağrı Turan, ve Mersin Portal İmtiyaz sahibi  Ender Can Kayıhan CHP Genel Başkan yardımcısı Nihat Matkap'ı ziyaret etti.

 

Nihat Matkap'ın danışmanlığını yapan Başbakanlık eski Müsteşar Yardımcısı Özgün Ökmen ile 17 Ağustos 1999 Depreminde Başbakanlık Acil Kriz Yönetim Masasında birlikte çalışan yazarımız Gülsen Birdal eski anılarını tazeledi.

 
              
 
         Mersinden getirdikleri Cezeryeyi ikram eden heyet,Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap ile görüşmelerinde, Matkap:

 

"İlçe örgütü çok önemli,toplumla buluşmak,bir araya gelmek ve ilçede alınacak herhangi bir kararlarda İlçe Başkanı ile fikir alışverişinde bulunmak gerekir.

 

Çok iyi bir kadronuz var. Sadece seçim dönemi değil sürekli düşünüp fikir üretim çalışmalıyız.Cumhuriyetin temel değerlerini korumalıyız.Halkın gündemine ortak olmalıyız işimiz zor. Başarı elde etmek için örgütlenme stratejisi doğru uygulanmalıdır. Davaya inanıp güçlenmeliyiz" dedi.

 

Daha sonra İlçe Örgütü Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak'ı ziyaret edip Mezitli’den getirdikleri Özel Yapım Çini Tabağı hediye etti. Erdoğan Toprağın yanında bulunan İstanbul Milletvekili Müslim Sarı ile de sohbet ettiler.

 

Daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisine giden Mezitli İlçe Örgütü Yönetim kurulu üyeleri ve yazar Gazeteci Gülsen Birdal Cumhuriyet Halk Partisi Grup toplantısına katılıp Genel Başkan Kemal Kılıçtaroğlunun  Mezitli İlçe Örgütü hoşgeldiniz diye anonsuyla konuşmaları dinledi. KILIÇTAROĞLU: "Konya'daki Alaattin Camii 2.Abdulhamit tarafından yaptırılmıştı 1920-1923 yıllarında savaş olduğu tarihlerde Camii Fevzi Çakmak tarafından askerlere tahsis edildi. Recep Tayyip Erdoğan buraları AHIR yaptılar diyor. Dine saygı, Osmanlıya saygı, Cumhuriyete saygı nerde? Hep yalan makinası, Ben yaşamım boyunca her daim yolsuzluklarla mücadele ettim. Yolsuzluk dolu Başbakan ve Bakanlarından bir tanesi bizde yolsuzluk yok diyebilsin. Eğitim Yasasını çıkardılar ki 24. ve 25 maddeleri yolsuzluk yapmak için oldu. 2030 yılına kadar 20 Milyon götürmeyi hedeflemişler. İhalelerden de götürmek için Kamu İhale Yasasını çıkardılar. Yolsuzluk dosyaları üst üste konsa Tayyip Erdoğan’ın boyunu geçer. Yolsuzluğa Patent alsınlar. Türkiye’de halka sormuşlar %67 si Adil Yargılanma yok demiş. Yargı hükümetin elinde iflas etmiş demokrasi kaybolmuştur. Bir Ülkenin onuru nedir? Nasıl kurtulur? Tayyip Erdoğan’a Pembe İncili Kaftanı okumasını tavsiye ediyorum. Ömer Seyfettin’in” dedi.

 

Öğle yemeğini Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk ve eşi Neriman hanımın misafiri olarak Meclis Lokantasında hep birlikte yendi. Lokantada olan Genel Başkan yardımcısı Gürsel Tekin'de ilçe örgütüne hoşgeldiniz dedi.

 

CHP Kulisinde Deniz Baykal la karşılaşan Mezitli İlçe Yönetimi ayaküstü sohbet ettikten sonra, TBMM deki odasında Mezitli İlçe Örgütünü kabul eden Kılıçtaroğlu, ile birlikte görüşmelere Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk de katıldı ve yola çıkmadan tekrar birlikte Meclis Lokantasında yemek yenip yorucu ama çok güzel geçen günün ardından Öteki Medya Ankara temsilcisi Yazar Gazeteci Birdal, Mersine doğru hareket eden heyeti yolcu edip vedalaştı.

 

Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk'ün Danışmanı Hüseyin bey, sekreteri ve eşi Neriman hanım da hem yemekte hem Kılıçtaroğlu ile görüşmelerde inanılmaz misafirperverlik gösterdiler…

Bu haber 3594 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

(c)2012 Gazete Anamur