gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 36  
»Bugün 785  
»Toplam 15050273  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.141.202.54
» Bu sitemizi ziyaretiniz
KAÇAK ELEKTRİĞE TARİHİ ÇÖZÜM

KAÇAK ELEKTRİĞE TARİHİ ÇÖZÜM

Tarih 10 Mart 2012, 00:19 Editör

Yeni sistem sayaçlarla elektrik kaçağı tarihe karışacak. Yaklaşık 42 bine yakın uzaktan kumandalı sayaç dağıtılacağını

Yeni sistem sayaçlarla elektrik kaçağı tarihe karışacak. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, yaklaşık 42 bine yakın uzaktan kumandalı sayaç dağıtılacağını kaydetti.

 

Elektrik enerjisindeki sıkıntıları araştırmak üzere Şanlıurfa'ya gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız bölge valileri, milletvekilleri ve ilgili kurum amirleri ile gün boyu toplantı yaptı. Ardından AK Parti il teşkilatında toplantı sonuçlarından birkaç madde açıkladı. Bakan Taner Yıldız, bölgede yüzde 70 elektrik kayıp kaçağının bulunduğu hatırlattı. Kaçakla mücadele için çözüm yolu hakkında bilgi veren Taner Yıldız, 42 bine yakın uzaktan kumandalı sayaç dağıtılacağını açıkladı.

 

Yıldız, kaçak elektriğe karşı alacakları çözümleri için şunları söyledi: "Aldığımız kararlardan bazılarını paylaşalım. 42 bine yakın burada elektronik sayaç takıyoruz. Uzaktan kumanda edilebilen, kesilebilen, ölçülebilen son derece teknolojik sayaçları buraya getiriyoruz. Bundan hem kamu hem vatandaş kazanacak. Biz burada ülkenin dört bir yanında faturasını zamanında ödeyen vatandaşların hakkını da koruyabilmemiz lazım. Adaletli yaklaşabilmemiz lazım."

 

Abone olmayan tüketicilere de son uyarıda bulunan Yıldız, "Abone olmak bir vatandaşlık hakkı, aynı zanda zorunluluğu. Yüzde 15 kayıp kaçak oranı var. Bunu yılsonuna kadar yüzde 9'a indirmemiz lazım. Özelleştirmeler sonucunda bu taahhütleri alıyoruz. Burada, bölgede kayıp kaçak oranı yüzde 72. Bu oran çok fazla. Bunların da makul bir seviyeye hızlı gelmesi lazım. Bu daha iyi hizmet almamızı temin edecek." şeklinde konuştu.

 

http://www.aktifhaber.com//kacak-elektrige-tarihi-cozum-569474h.htm

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

EKONOMİ

ÜRETİCİYE YAPILAN İHANETİN BEDELİ ÇOK AĞIR ÖDENİR!

ÜRETİCİYE YAPILAN İHANETİN BEDELİ ÇOK AĞIR ÖDENİR! Anamur ve Bozyazı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş çilekte oynanan oyunlarla ilgili açıklama yaptı.

TAVUK ETİ ÜRETİMİ VERİLERİ AÇIKLANDI

TAVUK ETİ ÜRETİMİ VERİLERİ AÇIKLANDI Tavuk eti üretimi 172 bin 823 ton, tavuk yumurtası üretimi 1,7 milyar adet olarak gerçekleşti.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi