gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 8  
»Bugün 1041  
»Toplam 15036284  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.119.123.32
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ERDEMLİ'DE HALK EKMEK FİYATI 65 KURUŞ

ERDEMLİ'DE HALK EKMEK FİYATI 65 KURUŞ

Tarih 21 Haziran 2016, 00:23 Editör

Erdemli Belediyesi, Kumkuyu'da faaliyet gösteren belediye halk ekmek fabrikasının makinelerini yenileyerek daha az elamanla daha fazla ekmek üretiyor.

  ERDEMLİ’DE HALK EKMEK FİYATI 65 KURUŞ

 

Erdemli Belediyesi, Kumkuyu’da faaliyet gösteren belediye halk ekmek fabrikasının makinelerini yenileyerek daha az elamanla daha fazla ekmek üretiyor.

 

 

 

Üretilen ekmekleri halk ekmek büfelerinde 65 kuruştan satışa sunduklarını söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ekmek dağıtım büfelerinin de sayısını arttırmayı planladıklarını ifade etti.

 

 

Vatandaşın ekmeğe en kolay, en ucuz ve en sağlıklı şekilde ulaşabilmesi için Belediye olarak titiz çalışmalar yaptıklarını söyleyen Başkan Tollu, bir taraftan özel fırınların denetimi yapılırken diğer taraftan da belediye ekmek fabrikasında yenileme çalışmaları yaptıklarını söyledi. Belediye halk ekmek fabrikasında bulunan makineleri yenilediklerini dile getiren Tollu, “fabrikamızda artık daha az elemanla daha fazla ekmek üretiyoruz. Tanesini 65 kuruşa satışa sunduğumuz ekmeklerimiz şehrimizin muhtelif yerlerinde bulunan ekmek büfelerinde vatandaşımızla buluşuyor” dedi.

 

 

Daha çok vatandaşın bu hizmetten faydalanması için ekmek büfelerinin sayısını da arttırmayı planladıklarını söyleyen Başkan Tollu, mevcut büfelerin az gelirli vatandaşların bulunduğu yerlerde bulunduğunu bildirdi. Konu hizmet olunca en ince ayrıntıyı bile gözden kaçırmamayı ilke edindiklerini vurgulayan Tollu, sözlerini görevde kaldıkları süre boyunca, yoksulundan zenginine gencinden ihtiyarına Erdemli’de yaşayan tüm insanlar için çalışmaya devam edeceklerini söyleyerek bitirdi.

 

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

EKONOMİ

ÜRETİCİYE YAPILAN İHANETİN BEDELİ ÇOK AĞIR ÖDENİR!

ÜRETİCİYE YAPILAN İHANETİN BEDELİ ÇOK AĞIR ÖDENİR! Anamur ve Bozyazı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş çilekte oynanan oyunlarla ilgili açıklama yaptı.

TAVUK ETİ ÜRETİMİ VERİLERİ AÇIKLANDI

TAVUK ETİ ÜRETİMİ VERİLERİ AÇIKLANDI Tavuk eti üretimi 172 bin 823 ton, tavuk yumurtası üretimi 1,7 milyar adet olarak gerçekleşti.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi