gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 50  
»Bugün 1903  
»Toplam 15051391  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.15.225.173
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Pegasus Muz ile Uçacak

Pegasus Muz ile Uçacak

Tarih 19 Ekim 2012, 00:03 Editör

Gazipaşa Havaalanında Anamur heyetini Gazipaşa Havaalanı İşletme Koordinatörü Cengiz Açıklı karşıladı...

Ülkemizin saygın hava yolu şirketlerinden Pegasus Havayolları'nın 17 Aralık 2012 tarihinden itibaren Gazipaşa Havaalanından İstanbul aktarmalı olarak yurtiçi ve yurt dışı olmak üzere toplam 59 noktaya yapacağı uçuşlara Anamur ve Bozyazı Belediye Başkanları ile sivil toplum kuruluşları tam destek sözü verdi.

             

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve İşadamı Faruk Aslan'ın birlikte düzenlediği organizasyon ile Pegasus Havayolu yetkililerinin Gazipaşa Havaalanında düzenlediği toplantıya katılan Anamur heyetinde Belediye Başkanı Mehmet Türe ve İş adamı Faruk Aslan'ın yanı sıra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı A. Kerim Çilingir, Belediye Meclis Üyeleri Şener Elmas, Türkan Kasapoğlu, Tahir Şeref, Kamil Körhasanoğulları, Ahmet Öğür, CHP İlçe Yöneticisi Abdullah Uysal, İşadamları Halil Cep, Varol Günay, Uzay Ünlüselek, Asım Cep ve basın mensupları katıldı.

Sabah Saat 07,45'te Anamur Belediyesi önünde toplanan Anamur heyeti Belediye Başkanı Mehmet Türe'nin ikram ettiği kahvaltının ardından toplantının yapılacağı Gazipaşa'ya hareket etti.

 

   

Gazipaşa yolculuğu esnasında toplantının içeriği hakkında katılımcılara detaylı bilgi veren Başkan Türe ve İş adamı Faruk Aslan Pegasus Havayolları'nın 17 Aralık'ta başlayacak olan seferlerinin Anamur dışında yaşayan vatandaşlarımızın ulaşımını ne denli kolaylaştıracağını ve seferlerin Anamur turizmine yapacağı katkının altını çizdiler.

Gazipaşa Havaalanında Anamur heyeti’ni Gazipaşa Havaalanı İşletme Koordinatörü Cengiz Açıklı karşıladı. Anamur ve Bozyazı heyetleri Pegasus yer İşletmeleri Direktörü Boğaç Uğurtekin ve Pegasus Satış Direktörü Emre Pekesen ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında bilgi veren Pegasus Yetkilileri yurtiçinde 42 uçak ile 59 noktaya uçuş yaptıklarını belirtirken ilk kez bir ilçeye uçacaklarını belirttiler. Pegasus’un kalite ve uygun fiyat politikası gözeterek güvenli uçuş, zamanında seyahat ilkesini benimsediğini belirten yetkililer Gazipaşa havaalanı ile Alanya, Anamur ve Bozyazı’nın dünyaya açılan kapısı olacak uçuşları zamanla başlatacaklarını ifade ettiler. Şimdilik haftada 4 sefer yapılacağı toplantıda açıklanırken Pegasus yetkilileri yerel yönetimlerden tanıtım ve servis desteği talep etti.

             

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe konuşmasında Gazipaşa’ya 3. Gelişleri olduğunu belirterek taşın altına elimizi sokacağız dedi. Başkan Mehmet Türe bilboard, mesaj sistemi, anons sistemi ve broşürlerle tanıtım çalışmalarına destek olunacağı sözünü verdi. Başkan Mehmet Türe ayrıca Pegasus yetkilerinden Anamur’da da bir toplantı yapılmasını talep etti. Başkan Türe Anamur ve çevresinde yaşayan vatandaşlar için ücret, zaman ve bagaj hacminin önemli olduğunu konuşmasında belirtirken kargo konusuna da dikkat çekti.

 

   

Gazipaşa Belediye Başkan Vekili’nin de katıldığı toplantıda konuşma yapan Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı da her tür desteği verme sözü verdi. Uçuşların süreklilik arzetmesinin Anamur ve Bozyazı için önemli olduğunu belirten Başkan Ballı geçmişte Mersin’e 8 saatte gittiklerini bunların zamanla 5 hatta çocukları döneminde 3 saate düştüğünü ancak yine de yeni neslin bu sürede sıkıldığını, artık zaman kavramının çok değer ifade ettiğini, teknolojinin vazgeçilmez olduğunu bölge insanının bu değişime ihtiyaç duyduğunu ve beklediğini söyledi.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kerim Çilingir konuşmasında tanıtım ve servis desteğinin dışında kendilerinden ne istenirse destek olma anlamında hareket edeceklerini söyledi.

İşadamı Faruk Aslan işadamları adına destek sözü verirken işadamı Varol Günay bir hafta süresince tüm uçuşlarda Anamur Muzu dağıtma önerisinde bulundu ve muzu kendisinin ücretsiz vereceğini belirtti.

Belediye Meclis Üyeleri Türkan Kasapoğlu ve Tahir Şeref de Anamur, Bozyazı yöresi insanlarının her tür yeniliğe açık, kültürlü bilinçli bireyler olduklarını ve bu işi sahipleneceklerini belirttiler.

 

   

Anamur Heyeti birlikte fotoğraf çektirdikten sonra Gazipaşa’dan ayrıldı.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

EKONOMİ

ÜRETİCİYE YAPILAN İHANETİN BEDELİ ÇOK AĞIR ÖDENİR!

ÜRETİCİYE YAPILAN İHANETİN BEDELİ ÇOK AĞIR ÖDENİR! Anamur ve Bozyazı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş çilekte oynanan oyunlarla ilgili açıklama yaptı.

TAVUK ETİ ÜRETİMİ VERİLERİ AÇIKLANDI

TAVUK ETİ ÜRETİMİ VERİLERİ AÇIKLANDI Tavuk eti üretimi 172 bin 823 ton, tavuk yumurtası üretimi 1,7 milyar adet olarak gerçekleşti.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi