gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 89  
»Bugün 1133  
»Toplam 15050621  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.117.137.64
» Bu sitemizi ziyaretiniz
EMEKLİNİN TENCERESİNDE AŞ DEĞİL TAŞ KAYNIYOR

EMEKLİNİN TENCERESİNDE AŞ DEĞİL TAŞ KAYNIYOR

Tarih 27 Ocak 2015, 00:37 Editör

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş, EMEKLİ vatandaşların içinde bulunduğu zor şartlara değindi ve bu hususta bir açıklama yaptı.

EMEKLİNİN TENCERESİNDE AŞ DEĞİL TAŞ KAYNIYOR

 

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş, EMEKLİ vatandaşların içinde bulunduğu zor şartlara değindi ve bu hususta bir açıklama yaptı.

 

EMEKLİNİN TENCERESİNDE AŞ DEĞİL TAŞ KAYNIYOR

 

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş “Ülkemizdeki emekli kardeşlerimizin yaşam standartları tam bir rezalettir. İnsanlık dışı bir uygulamaya maruz bırakılan, hepsi birbirinden kıymetli bu insanlarımıza verilen ZAM sadaka gibidir. Emeklinin tenceresinde aş değil TAŞ kaynıyor. Sokağa çıkamıyorlar. Çarşı pazardan geçemiyorlar. Aldıkları ücret ile insanca, uygarca yaşamaları mümkün değil. Bunu görmezden gelen, işi alaya alan, burnundan kıl aldırmayan, ne oldum delisi olmuş, bir siyasi kesim var. Ve bunlar kendi yaşamları için başkalarının yaşamlarını hiçe sayıyorlar. Allahtan Korkun!” dedi.

 

3 MİLYON SURİYELİYE KAYNAK YARATANLAR, EMEKLİ İNSAN DEĞİL Mİ?

 

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş,”Bir tüketici örgütü olarak 2014 yılı içinde emekli kardeşlerimiz üzerinde yaptığımız araştırma ve incelemelerde çoğunun Belediyelerden yiyecek yardımı, hayır kurumlarından giyecek yardımı aldıklarını gördük. Birçoğu halen yaşamak için çalışmak zorunda kalıyor. İnsan utanır, sıkılır. İnsan olan utanır sıkılır. Bir gün herkes yaşlanacak ve geçim darlığının içinde onurunun ayaklar altına alındığını mı yaşayacak. Ayıptır. Günahtır. İnsanca, uygarca yaşamak emekli yaşlımızın hakkı değil mi? Kendilerine gelince süper emekli çıkartanlar, iktidarı muhalefeti bir çırpıda maaşlarını ikiye katlayanlar, yediğinin içtiğinin indirimli olmasına gayret sarf edenler, telefon ücretlerinde ve devlet imkânlarından indirim isteyenler, yanına aldığı danışman kadrosunun parasını devlete ödetenler, sekreterinin, çaycısının parasını devlete ödetmeye bilenler, Suriye’den gelen 3 milyon insana kaynak yaratanlar, Dünyanın her yerindeki aça, yoksula koşanlar, emeklinin maaşına bir iyileştirme söz konusu olunca neden görmezden geliyorlar. Emekli insan değil mi?!” dedi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

EKONOMİ

ÜRETİCİYE YAPILAN İHANETİN BEDELİ ÇOK AĞIR ÖDENİR!

ÜRETİCİYE YAPILAN İHANETİN BEDELİ ÇOK AĞIR ÖDENİR! Anamur ve Bozyazı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş çilekte oynanan oyunlarla ilgili açıklama yaptı.

TAVUK ETİ ÜRETİMİ VERİLERİ AÇIKLANDI

TAVUK ETİ ÜRETİMİ VERİLERİ AÇIKLANDI Tavuk eti üretimi 172 bin 823 ton, tavuk yumurtası üretimi 1,7 milyar adet olarak gerçekleşti.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi