gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 22  
»Bugün 2158  
»Toplam 15001955  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 107.23.156.199
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Elektriğe Nisan Zammı

Elektriğe Nisan Zammı

Tarih 01 Nisan 2012, 00:14 Editör

Elektrik fiyatlarında ağırlı ortalama olarak yüzde 8,1 oranında artış yapıldığını bildirdi.

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), 1 Nisan 2012 tarihinden geçerli olmak üzere, kilowatsaat bazında, vergi ve fonlar dâhil olmak üzere nihai elektrik fiyatlarına zam yaptı. EPDK,  yarından geçerli olmak üzere, kilovatsaat (kWh) bazında, vergi ve fonlar dâhil olmak üzere nihai tüketicinin kullandığı elektrik fiyatlarında ağırlı ortalama olarak yüzde 8,1 oranında artış yapıldığını bildirdi.  

 

EPDK'dan yapılan yazılı açıklamada, Kurul'un bugünkü toplantısında elektrik perakende satış fiyatlarını oluşturan maliyetlerdeki değişimler ile Türkiye Elektrik Ticaret ve Taahhüt Anonim Şirketi'nin (TETAŞ) tarife teklifinin değerlendirilerek karara bağladığı kaydedildi. 

 

Açıklamada, bu çerçevede 1 Nisan 2012 tarihinden geçerli (yarın) olmak  üzere, kWh bazında, vergi ve fonlar dahil olmak üzere nihai elektrik fiyatlarının  ağırlıklı ortalama olarak yüzde 8.1 oranında arttığı kaydedildi.Açıklamada,  “Aynı kapsamda, tek zamanlı perakende elektrik satış  fiyatları, meskende yüzde 9,26 oranında bir değişimle 32,515 kuruşa, orta gerilim  seviyesinde dağıtıma gömülü sanayide yüzde 8,71 oranında değişimle 26,672 kuruşa,  dağıtıma gömülü ticarethanelerde yüzde 4,33 oranında bir değişimle 33,253 kuruşa  yükselmiştir” denildi.

 

    Ortalama 6 liralık artış olacak

 

EPDK'nın son zam kararı ile birlikte, ortalama 60 TL aylık elektrik faturası ödeyen bir tüketici, zamlı tarife ile birlikte aylık 65.6 TL'lik fatura ödeyecek.

 

http://www.haberajans.com/elektrige-nisan-zammi-haberi-570909.html

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

EKONOMİ

ÜRETİCİYE YAPILAN İHANETİN BEDELİ ÇOK AĞIR ÖDENİR!

ÜRETİCİYE YAPILAN İHANETİN BEDELİ ÇOK AĞIR ÖDENİR! Anamur ve Bozyazı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş çilekte oynanan oyunlarla ilgili açıklama yaptı.

TAVUK ETİ ÜRETİMİ VERİLERİ AÇIKLANDI

TAVUK ETİ ÜRETİMİ VERİLERİ AÇIKLANDI Tavuk eti üretimi 172 bin 823 ton, tavuk yumurtası üretimi 1,7 milyar adet olarak gerçekleşti.
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi