gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 56  
»Bugün 1428  
»Toplam 15050916  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.142.195.24
» Bu sitemizi ziyaretiniz
BAŞKAN TÜRE,

BAŞKAN TÜRE, "ANAMUR'A HİZMET SEVDAMI KİMSE ENGELLEYEMEZ"

Tarih 05 Ocak 2014, 11:44 Editör

Lisanssız elektrik üretimi santrali konulu meclise sunulan madde yapılan oylamada reddedildi.

BAŞKAN TÜRE; “ANAMUR'A HİZMET SEVDAMI KİMSE ENGELLEYEMEZ”

Geçtiğimiz Cuma Belediye Meclis Toplantısı'nda yeni içmesuyu boru hattı üzerinde kurulması düşünülen 1mw lisanssız elektrik üretimi santrali konulu meclise sunulan madde yapılan oylamada reddedildi.

Belediye Elektrik Mühendisi Kemal Dündar oylama öncesi Belediye Meclisi'ne verdiği brifingde; kapalı sistemle sağlıklı-hijyenik, suyun kalitesini düşürmeyecek ve Anamur Belediyesi'ne ekonomik olarak çok büyük katkı sağlayacağını belirttiği hidroelektrik santrali 7'ye karşı 8 oyla reddedildi.

 

        Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe yaptığı açıklamada; “Bu maddeyi gündeme getirmemizin amacı Anamur'un ilelebet menfaatine olacak bir projeyi hayata geçirmekti. Bu projeyi kendi imkânlarımızla yapmamız mümkün değildi. Bu proje uygulandığında Belediyemizin yıllık 2 trilyon olan elektrik tüketim giderlerini karşılamakla birlikte 2 trilyon da ek gelir sağlayarak toplamda yıllık 4 trilyon gibi büyük bir gelir getirecek ortaklık projesini sırf bana muhalefet olsun diye engellemek Anamur'a büyük bir ihanettir' dedi. Bir elime güneşi, bir elime dünyayı verseniz davamdan vazgeçmem diyen bir anlayışın mümessili olarak bu projeyi engelleyenleri halkıma havale ediyorum, 10 yılda 40 trilyon gelir elde edecek ve sonuçta belediyemize devredilecek bir projeye karşı çıkmakla, bu gelire ilave olarak elde edilecek kazançla belediyemizin yapacağı 8-10 yeni santralin yapımı da engellenmiş, adeta Anamur'un geleceğine ipotek koyulmuş, Anamur'un gelmiş geçmiş en büyük projesi de engellenmiştir” dedi.
 

Anamur Belediye Meclisi'nde reddedilen proje'ye Başkan Mehmet Türe ile birlikte Şener Elmas, Ali Kar, Ali Ayhan, Sezai Ulu, Kamil Körhasanoğulları ve Ahmet Öğür evet oyu verirken CHP'li meclis Üyeleri Ayhan Güven, İbrahim Ertan, Tahir Şeref, Yeşim Kaya, Bünyamin Kozak, AKP'li Halil Aydoğdu ve MHP'li Üyeler Mehmet Doğan ve Kaan Ceren red oyu verdiler. Anamur'un geleceğini ilgilendiren bu önemli proje 7 evet oyuna karşılık 8 oyla reddedildi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

EKONOMİ

ÜRETİCİYE YAPILAN İHANETİN BEDELİ ÇOK AĞIR ÖDENİR!

ÜRETİCİYE YAPILAN İHANETİN BEDELİ ÇOK AĞIR ÖDENİR! Anamur ve Bozyazı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş çilekte oynanan oyunlarla ilgili açıklama yaptı.

TAVUK ETİ ÜRETİMİ VERİLERİ AÇIKLANDI

TAVUK ETİ ÜRETİMİ VERİLERİ AÇIKLANDI Tavuk eti üretimi 172 bin 823 ton, tavuk yumurtası üretimi 1,7 milyar adet olarak gerçekleşti.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi