gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 53  
»Bugün 1896  
»Toplam 15051384  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.133.144.217
» Bu sitemizi ziyaretiniz
S.S.ANAMUR EKKK'DE BAŞKAN ÖZDEMİR GÜVEN TAZELEDİ

S.S.ANAMUR EKKK'DE BAŞKAN ÖZDEMİR GÜVEN TAZELEDİ

Tarih 13 Mart 2013, 16:47 Editör

S.S.Anamur EKKK 2012 Olağan Mali Genel Kurulu'nda Başkan Ahmet Özdemir, ortaklardan tam destek alarak güven tazeledi.

S.S.ANAMUR EKKK’DE BAŞKAN ÖZDEMİR GÜVEN TAZELEDİ

         Anamur – Sınırlı Sorumlu (S.S.) Adana Güney Bölgesi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri (EKKK) Birliği’ne bağlı S.S.Anamur EKKK 2012 Olağan Mali Genel Kurulu’nda Başkan Ahmet Özdemir, ortaklardan tam destek alarak güven tazeledi.

          

Anamur EKKK Hizmet Binası’nda yapılan genel kurulun divan başkanlığına oybirliğiyle TESKOMB Yönetim Kurulu Üyesi ve Güney Bölge Birliği Başkanı Kazım Barışık seçilirken, yardımcılıklarına da Birlik Başkan Vekili ve Adana Sarıçam EKKK Başkanı Muhammet Yalçın ve Birlik Başkan Vekili ve Mersin Erdemli EKKK Başkanı Hüseyin Aksay getirildiler.

Bakanlık Temsilcileri Mustafa Yavuzkan, Mehmet Ali Güngördü, Serdar Kağan ve Mehmet Emin Şafak’ın salonda yeterli çoğunluğun sağlandığı yolundaki onayı üzerine Divana Başkanı Kazım Barışık, salonda bulunanları saygı duruşuna davet etti, ardından birlikte İstiklal Marşımız okundu.

Başkan Barışık, gündem gereği yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları ile bilançoyu okutarak, ayrı ayrı ibraya sundu. Ortaklar, tüm raporlar ile bilançoyu oybirliğiyle kabul ederek bir anlamda Başkan Özdemir’e güvenoyu vermiş oldu.

          

Kooperatif Başkanı Ahmet Özdemir, genel kurul sonrası davetlerini kırmayarak kendilerine onurlandıran Birlik Başkanı Kazım Barışık başta olmak üzere tüm misafirleri ile desteklerinden dolayı ortaklarına ayrı ayrı teşekkür etti.

Birlik Başkanı Barışık da, kooperatif başkanlarının devletin kutsal emaneti olan kredileri eniyi şekilde kullanmaları konusunda ikazda bulunurken, ortakları da ödeyebilecekleri miktarlarda kredi almaları konusunda uyardı.

Genel kurula, divan heyeti dışında Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri, Tarsus EKKK Başkanı Mahmut Şahin, Düziçi EKKK Başkanı Bahtiyar Namlı, Osmaniye EKKK Başkanı Cemal Öz, Bozyazı EKKK Başkanı Muzaffer Ünal, Silifke EKKK Başkanı Uçal Mavili, Anamur Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ahmet Çetin, Anamur Terziler Odası Başkanı Tahsin Afacan, Ören Belediye Başkanı Aziz Doluoğlu, Şoförler Odası Başkanı Mehmet Arıkan da Başkan Özdemir’e destek oldular.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

EKONOMİ

ÜRETİCİYE YAPILAN İHANETİN BEDELİ ÇOK AĞIR ÖDENİR!

ÜRETİCİYE YAPILAN İHANETİN BEDELİ ÇOK AĞIR ÖDENİR! Anamur ve Bozyazı Ziraat Odası Başkanı Ahmet Şeref Gümüş çilekte oynanan oyunlarla ilgili açıklama yaptı.

TAVUK ETİ ÜRETİMİ VERİLERİ AÇIKLANDI

TAVUK ETİ ÜRETİMİ VERİLERİ AÇIKLANDI Tavuk eti üretimi 172 bin 823 ton, tavuk yumurtası üretimi 1,7 milyar adet olarak gerçekleşti.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi