gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 60  
»Bugün 1445  
»Toplam 15050933  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.144.250.223
» Bu sitemizi ziyaretiniz
MOTOKROSÇULAR ABANOZ YAYLASINDA KAMPTAYDILAR

MOTOKROSÇULAR ABANOZ YAYLASINDA KAMPTAYDILAR

Tarih 28 A?ustos 2012, 15:59 Editör

Hatay’'an Fethiye'ye kadar hemen her bölgeden yoğun katılımın gerçekleştiği kampa özellikle 9 kişilik Alanya Motokros ekibi damga vurdu.

MOTOKROSÇULAR ABANOZ YAYLASINI İNLETTİLER

Anamur Abanoz yaylası Kozağacı futbol sahasında 24-25-26 Ağustos ta organize edilen “Motorcu Dostlar Kampı” muhteşem geçti.

 

Hatay’dan Fethiye’ye kadar hemen her bölgeden yoğun katılımın gerçekleştiği kampa özellikle 9 kişilik Alanya Motokros ekibi damga vurdu.

Muhteşem gösterileri seyircileri mest etti. Motorcuların yaylalarımıza hayran kalmaları bu organizasyonun bölge için ne kadar faydalı olduğunu göstermeye yetti.

 

Anamur’dan Anamur Tenis Dağcılık ve Su Sporları Kulübünün de destek verdiği etkinlikle ilgili açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı  Ali BALCI  Motor sporlarını İlçemizde Kulüp bünyesinde yapmayı düşündüklerini Anamur dan da ulusal düzeyde motokroscuların çıkmasının en büyük arzuları olduğunu  ifade etti.

 

BALCI açıklamasında Anamur un bu tür etkinliklere ihtiyacı olduğunu toplumsal talep oluşması durumunda ilçemiz merkezinde de böyle bir kampı daha geniş organizasyonla gerçekleştirebileceklerini ifade etti.

Anamur’dan Arzu edilen katılımın olmamasının da sitemini yaşadıklarını ama toplumun bu tür farklı etkinlikleri gördükçe talebin artacağını olan inancını açıkladı.

 

Organizasyonun gerçekleşmesinde büyük emeği geçen Diş Hekimi Ertan SAĞLAM ve Bozyazı Halk Eğitim Müdür yardımcısı Mehmet ERCAN beye de teşekkürlerini iletti.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SAĞLIK-ÇEVRE

Sağlığı Çocuklar Anlatacak, Çocuklar Resimlerle Uyaracak

Sağlığı Çocuklar Anlatacak, Çocuklar Resimlerle Uyaracak Mersin'in Tarsus ilçesinde ilkokul öğrencileri arasında 'Çocuk gözüyle sağlık' sloganıyla resim yarışma...

ERDEMLİ'DE ENGELLİLER SEVİNDİRİLDİ

ERDEMLİ'DE ENGELLİLER SEVİNDİRİLDİ Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçedeki yatalak ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek hasta ya...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi