gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 22  
»Bugün 1092  
»Toplam 14975286  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 34.236.152.203
» Bu sitemizi ziyaretiniz
DOĞAYA SAHİP ÇIKMAMIZ LAZIM

DOĞAYA SAHİP ÇIKMAMIZ LAZIM

Tarih 28 Mart 2016, 18:35 Editör

Başkan Tollu, Orman Haftası etkinliğinde konuşarak "Bu tür etkinlikler haftaya değil yıllara yayılmalıdır."dedi.

          DOĞAYA SAHİP ÇIKMAMIZ LAZIM

 

Başkan Tollu, Orman Haftası etkinliğinde konuşarak “Bu tür etkinlikler haftaya değil yıllara yayılmalıdır.”dedi.

 

Erdemli’de Orman Haftası etkinlikleri Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, İlçe Orman İşletme Müdürü Kenan Akduman, TEMA Vakfı Başkanı Haluk Gülle, Kösbucağı Muhtarı Cengiz Kaya, öğrenciler ve vatandaşların katılımıyla hep birlikte doğaya ağaç dikerek kutlandı. Törende konuşan Başkan Tollu, bu tür etkinliklerin bir güne veya bir haftaya değil tüm yıla yayılması gerektiğini söyledi.

 

 

Kösbucağı mahallesinde düzenlenen programda öğrenciler ve vatandaşlar biberiye fidanı diktiler. Ormancılık Haftasının öğrencilerle birlikte kutlanmasının önemine dikkat çeken TEMA Vakfı Başkanı Haluk Gülle, “Orman Haftası ormanın içerisinde doğaya birer bağış yaparak kutlanmalıdır” dedi.

 

 

 

Söz alan İlçe Orman İşletme Müdürü Kenan Akduman 21 Martın içerisinde bulunduğu haftanın Orman Haftası olarak kutladığını söyledi. Kurum olarak okullarda orman konulu tiyatro ve video gösterimleri yaptıklarını dile getiren Akduman, ancak en anlamlı etkinliğin bugün burada toprağa temas ederek fidan dikmek olduğunu vurguladı.

 

 

 

Son Olarak söz alan Erdemli Belediyesi olarak Erdemli’nin yeşil olması ve yeşil kalması için çalıştıklarını söyleyen Başkan Tollu, bu tür etkinliklerin sadece Orman haftasında değil tüm yıla yayılarak yapılması gerektiğini söyledi.

 

 

Başkan Tollu sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu ülkenin zenginleşmeye ihtiyacı var, bu ülkenin kalkınmaya ihtiyacı var. Kalkınmanın yolu da eğitim desteğiyle doğaya sahip çıkmakla olur. Vatanseverlik en başta ormana ve doğaya sahip çıkarak onları korumak gözetmek ve çoğaltmakla olur. Ormanlarımız ülkemizin sahip olduğu birçok zenginlikten en önemlisidir.”

 

 

Başkan Tollu sözlerini, “bu anlamda Orman İşletme Müdürlüğümüz ve TEMA Vakfının gayretlerini takdirle karşılıyor kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek sonlandırdı.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SAĞLIK-ÇEVRE

Sağlığı Çocuklar Anlatacak, Çocuklar Resimlerle Uyaracak

Sağlığı Çocuklar Anlatacak, Çocuklar Resimlerle Uyaracak Mersin'in Tarsus ilçesinde ilkokul öğrencileri arasında 'Çocuk gözüyle sağlık' sloganıyla resim yarışma...

ERDEMLİ'DE ENGELLİLER SEVİNDİRİLDİ

ERDEMLİ'DE ENGELLİLER SEVİNDİRİLDİ Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçedeki yatalak ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek hasta ya...
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi