gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 15  
»Bugün 651  
»Toplam 14974845  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 44.222.149.13
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ERDEMLİ'DE CAMİLER PIRIL PIRIL

ERDEMLİ'DE CAMİLER PIRIL PIRIL

Tarih 26 Haziran 2016, 00:51 Editör

Erdemli Belediyesi kurduğu cami temizleme ekibiyle Erdemli genelinde bulunan tüm camileri temizlemeyi sürdürüyor.

           ERDEMLİ’DE CAMİLER PIRIL PIRIL

 

Erdemli Belediyesi kurduğu cami temizleme ekibiyle Erdemli genelinde bulunan tüm camileri temizlemeyi sürdürüyor. Belediye yeni aldığı halı yıkama makinesi ile cami halılarının da yıkamaya başladığını bildirdi.

 

Cami temizleme hizmetini iki yıldır hiç durmadan devam ettirdiklerini söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Erdemli’de camilerimiz, cami temizleme ekibimizin titiz çalışmasıyla pırıl pırıl” dedi.

 

 

 

Erdemli’de bulunan her caminin sırayla temizlenmeye devam ettiği bildirilirken, bu uygulama vatandaşlar tarafından da takdirle karşılanıyor. Yapılan hizmetlerin takdir toplamasının önemli olduğunu söyleyen Tollu, “cami temizliği belediyenin görevleri arasında bulunmasa da, biz bu hizmeti yapmaktan büyük haz duyuyoruz. Sadece cami değil, ilçede açılan Kuran Kursları ve okullara da aynı hizmeti yapıyoruz. Bu hizmetler Allah rızası için yapılıyor ve amacına ulaşıyor. Bunu bilmek bize huzur veriyor. Bundan sonrası için de bu hizmetlerimiz dur durak bilmeden devam edecektir” dedi. Cami temizliğinin Erdemli Belediyesince geleneksel hale getirildiğini vurgulayan Başkan Tollu, Ramazan ayının girmesiyle cami temizliğine hız verdiklerini söyledi.

 

 

Okullara, camilere ve Kuran kurslarına ayrıca bahçe düzenlemesi, kamelya, bank ve parke hizmeti de sunduklarının altını çizen Belediye Başkanı Tollu, “buralar tüm Erdemli’nin ortaklaşa kullandığı alanlar, dolayısıyla buralara yapılan hizmetlerin öneminin bilincindeyiz. Çünkü bu alanlardan yararlananlar bizim insanımız. Hepimiz camiye gidiyoruz. Hepimizin çocuğu kursa ve okula gidiyor. Dolayısı ile bu hizmeti kendimize vermiş oluyoruz. Vatandaş odaklı hizmet anlayışımız devam edecek” diyerek sözlerine son verdi.

 

 

 

Belediye ekiplerinden alınan bilgilere göre belediye cami temizleme timi hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Ekipmanları arasına halı yıkama makinesi de ekleyerek cami halılarını da yıkamaya başlayan ve günde en az iki camiyi temizlediklerini bildiren ekipler bu hizmet sayesinde Erdemli’de ki tüm camilerin pırıl pırıl olduğunu ve olmaya da devam edeceğini söylediler.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SAĞLIK-ÇEVRE

Sağlığı Çocuklar Anlatacak, Çocuklar Resimlerle Uyaracak

Sağlığı Çocuklar Anlatacak, Çocuklar Resimlerle Uyaracak Mersin'in Tarsus ilçesinde ilkokul öğrencileri arasında 'Çocuk gözüyle sağlık' sloganıyla resim yarışma...

ERDEMLİ'DE ENGELLİLER SEVİNDİRİLDİ

ERDEMLİ'DE ENGELLİLER SEVİNDİRİLDİ Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçedeki yatalak ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek hasta ya...
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi