gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 21  
»Bugün 697  
»Toplam 14974891  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.236.18.23
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ERDEMLİ BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA ÖZEL SOKAK

ERDEMLİ BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA ÖZEL SOKAK

Tarih 23 Nisan 2016, 11:12 Editör

Erdemli Belediyesi Erdemli için yeniliklere imza atmaya devam ediyor.

ERDEMLİ BELEDİYESİNDEN ÇOCUKLARA ÖZEL SOKAK

 

Erdemli Belediyesi Erdemli için yeniliklere imza atmaya devam ediyor.

 

Merkez mahallesinde dere kenarında yapımı devam eden çocuk sokağı projesinin tamamlanma aşamasına geldiğini bildiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kaliteli yeniliklere imza atmaya devam ettiklerini söyledi.

 

 

Belediye olarak tüm hizmet alanlarında kapsamlı bir hizmet atağına başlandığını belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla istişare ederek Erdemli için olması gereken hizmetleri bir bir hayata geçiriyoruz” dedi.

 

 

 

Vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla hareket ettiklerine vurgu yapan Başkan Tollu, “vatandaştan gelen taleplerle kendi projelerimizi yoğurarak en kaliteli hizmeti ortaya çıkarmaya çalışıyoruz. Bunun için personelimizin kalitesine ve samimiyetine güveniyoruz. Çocuk sokağı projesi de bu çalışmanın neticesinde ortaya çıkmıştır. Erdemli’mize hayırlı uğurlu olsun. Kaliteli ve nitelikli hizmeti vatandaşlarımıza ulaştırmaya devam edeceğiz. Disiplinli, planlı ve programlı bir şekilde çalışarak Erdemli’yi kaliteli hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

Çocuk sokağında çalışmalarına devam eden Belediye ekipleri, çocuk sokağında yer alacak oyun alanlarını şöyle sıraladılar: Seksek oyun alanı, mendil kapmaca ve yağ satarım bal satarım oyun alanı, 3 taş oyun alanı, satranç oyun alanı, mini basket sahası, ip atlama alanı. Projede bu oyun alanlarının yanı sıra bisiklet yolu, çocuk kameriye alanı ve fotoğraf çektirme alanının da bulunduğunu belirten yetkililer, sokak içerisinde çocuk masal kahramanlarının da sergileneceğini bildirdiler.

 

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SAĞLIK-ÇEVRE

Sağlığı Çocuklar Anlatacak, Çocuklar Resimlerle Uyaracak

Sağlığı Çocuklar Anlatacak, Çocuklar Resimlerle Uyaracak Mersin'in Tarsus ilçesinde ilkokul öğrencileri arasında 'Çocuk gözüyle sağlık' sloganıyla resim yarışma...

ERDEMLİ'DE ENGELLİLER SEVİNDİRİLDİ

ERDEMLİ'DE ENGELLİLER SEVİNDİRİLDİ Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçedeki yatalak ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek hasta ya...
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi