gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 53  
»Bugün 1464  
»Toplam 15050952  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 13.59.236.219
» Bu sitemizi ziyaretiniz
MAVİ KAPAK DESTEĞİ

MAVİ KAPAK DESTEĞİ

Tarih 13 A?ustos 2012, 04:42 Editör

Her ikiyüzelli kilo mavi kapağa bir tekerlekli sandalye alınabiliyor...

Mavi kapak kampanyası için zam ayırarak büyük özveri ile tane tane topladığı dört çuval mavi kapağı Anamur Engelliler ve Aileleri Dayanışma Derneğine teslim eden Sayit Yıldırım kendinin yanı sıra belediyenin de katkısının olduğunu söyledi. Hem doğanın kirlenmemesi için hem de engelli kardeşlerimize bir nebze olsun yardımcı olabilmek amacı ile çaba harcıyorum İnşallah Allah rızası için yaptığım bu çalışma inşallah yerini bulur dedi.

   

Dernek Başkanı Hikmet Narcı Sayit Yıldırım’a kapak kampanyasına verdiği destekten dolayı teşekkür etti.  Her ikiyüzelli  kilo mavi kapağa bir tekerlekli sandalye alındığını belirten başkan yapılan bu çalışmaların yerini mutlaka bulacağından herkes emin olsun biz engelliler derneği olarak engellilerin ve engelli ailelerinin istek ve talepleri doğrultusunda  tespit edebildiğimiz her engelliye ulaşmak onların derdine merhem olmak, onlara ışık, onlara kılavuz olmak için yoğun birşekilde çalışıyoruz.

   

Derneğimiz üyeleri ile her şeye rağmen laf üretendeyil hizmet üreten dernek olmaya devam edeceğiz dernek çalışmalarını merak eden doslarımız derneğe uğrayıp misafirimiz olurlarsa meraklarını gideririz. Bu vesile ile Sayit Yıldırım kardeşimize tekrar örnek davranışından dolayı teşekkür ediyoruz.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SAĞLIK-ÇEVRE

Sağlığı Çocuklar Anlatacak, Çocuklar Resimlerle Uyaracak

Sağlığı Çocuklar Anlatacak, Çocuklar Resimlerle Uyaracak Mersin'in Tarsus ilçesinde ilkokul öğrencileri arasında 'Çocuk gözüyle sağlık' sloganıyla resim yarışma...

ERDEMLİ'DE ENGELLİLER SEVİNDİRİLDİ

ERDEMLİ'DE ENGELLİLER SEVİNDİRİLDİ Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçedeki yatalak ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek hasta ya...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi