gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 48  
»Bugün 448  
»Toplam 15049936  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.135.185.194
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Sineksiz Bir Anamur İçin İlaçlamalar Devam Ediyor

Sineksiz Bir Anamur İçin İlaçlamalar Devam Ediyor

Tarih 20 Temmuz 2012, 14:27 Editör

Anamur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Sinekle Mücadele Birim'nin etkin çalışması ile Anamur'da bu yaz sivrisinek sorununda büyük ölçüde başarı sağlandı.

Sineksiz Bir Anamur İçin İlaçlamalar Devam Ediyor

 

Anamur Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Sinekle Mücadele Birimi'nin etkin çalışması ile Anamur'da bu yaz sivrisinek sorununda büyük ölçüde başarı sağlandı.

 

    

 

Anamur Belediyesi Temzilik işleri Müdürü Mehmet Afacan yaptığı açıklamada Sivrisinek ve haşare mücadelesi için Temizlik işleri Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi tarafından aylar öncesinden ekipler kurulduğunu, bu ekiplerin tamamen sistematik ve planlı olarak çalıştığını, mücadele sürecinde firma mühendislerinden de destek alındığını ve ilaçlamada araç sayısının artırıldığını belirtti.

 

 

Afacan açıklamasına 'Teknik ekibimizin çalışması ile planlarımız doğrultusunda öncelikle lavra mücadelesi, bataklık alanların ıslahı, sulak alanların kontrolü, çevremizde yer alan su birikintisi atık vb yerlerin tespiti gibi birçok ön çalışma yaptık, çalışmalarımız sonucunda ulaştığımız veriler doğrultusunda ekiplerimiz arasında görev bölümü gerçekleştirdik, başarıyı sağladık.' dedi.

 

 

Temizlik işleri Müdürü Mehmet Afacan bu yıl toplam 5 açıkhava ilaçlama aracı ve filit görevlileriyle yaklaşık 20 personelle sinekle mücadele edildiğini söylerken Belediye-Vatandaş işbirliğine de dikkat çekti. Mücadelenin başladığı dönemde Vatandaşları bilgilendirmeye yönelik ve sinek üreyecek noktalar konusunda belediyeye yardımcı olunmasının gerekliliği hususunu içeren yaklaşık 7 bin broşürün basılarak dağıtıldığını, Alo Sinek ihbar hattı olarak belediye 153 nolu telefonunun kullanıldığını ve vatandaşların inanılmaz ölçüde destek olarak mücadeleye katkı sağladıklarını ifade etti.

 

Kanalizasyon ve sulak alanlar dahil, apartman ve tuvalet ilaçlamalarına kadar tüm gerekli çalışmaların yürütüldüğünü belirten Temizlik İşleri Müdürü Mehmet Afacan, Anamur Belediye Başkanımız Sayın Mehmet TÜRE'nin de söylediği gibi 'Sineksiz Bir Anamur' sloganımızdır dedi.

 

 

Afacan açıklamasında mahalelelerin ekiplere göre paylaşıldığını ve her akşam toplam 5 aracın bu mahallelerde ilaçlama çalışması yürüttüklerini, herhangi bir şikayet için vatandaşların alo 153 nolu telefonu arayabileceklerini vurguladı.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SAĞLIK-ÇEVRE

Sağlığı Çocuklar Anlatacak, Çocuklar Resimlerle Uyaracak

Sağlığı Çocuklar Anlatacak, Çocuklar Resimlerle Uyaracak Mersin'in Tarsus ilçesinde ilkokul öğrencileri arasında 'Çocuk gözüyle sağlık' sloganıyla resim yarışma...

ERDEMLİ'DE ENGELLİLER SEVİNDİRİLDİ

ERDEMLİ'DE ENGELLİLER SEVİNDİRİLDİ Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçedeki yatalak ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek hasta ya...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi