gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 18  
»Bugün 614  
»Toplam 14974808  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 54.242.75.224
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ERDEMLİ TEMA VAKFINDAN BAŞKAN TOLLU'YA PLAKET

ERDEMLİ TEMA VAKFINDAN BAŞKAN TOLLU'YA PLAKET

Tarih 08 Aral?k 2015, 00:06 Editör

Erdemli TEMA Vakfı Erdemli Belediyesini ziyaret etti.

ERDEMLİ TEMA VAKFINDAN BAŞKAN TOLLU’YA PLAKET

Erdemli TEMA Vakfı Erdemli Belediyesini ziyaret etti. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya vakfa sunduğu katkılardan dolayı teşekkür eden TEMA Yöneticileri Başkan Tollu’ya bir plaket sundular. Başkan Tollu, yaptığı açıklamada çevreye verdikleri önemden bahsederken, belediye olarak bundan sonra da her türlü desteği vereceklerini söyledi.

 

Erdemli TEMA Vakfı Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’yu makamında ziyaret etti. Teşekkür ziyareti olarak nitelendirilen görüşmede Başkan Tollu’ya TEMA’ya ve çevreye verdiği destekten ve önemden dolayı bir teşekkür plaketi verildi. Başkan Tollu, burada yaptığı açıklamada kendisine bu ödülü layık görenlere teşekkür ederken; bu tür destekleri her zaman vermeye devam edeceklerini söyledi. Bugüne kadar yer sıkıntısı yaşayan Erdemli TEMA’ya Erdemli Sahil Bandında yer tahsisinde bulunduklarını beyan eden Tollu, TEMA gibi önemli bir kuruluşa yardım etmenin son derece gurur verici olduğunun altını çizdi. Tollu, bundan sonra da bu tür desteklerin belediye olarak süreceğini vurgulayarak ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Tollu’dan sonra söz alan TEMA Vakfı Erdemli Temsilcisi Haluk Gülle, şu açıklamaları yaptı:

“Biz Tema olarak Erdemli başta olmak üzere her yerde doğayı çevreyi korumaya devam edeceğiz. Biz Erdemli Belediyesinin gönül elçileriyiz. Birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Zaten Erdemli Belediye Başkanımız Mükerrem Tolu, derneğimizin gönüllüsüdür. Biz Tema ve Erdemli Belediyesi olarak 2 büyük aileyiz. Sayın Başkana bir teşekkür mektubu veriyoruz.  2014-2015 Faaliyet yılında yaşanabilir bir gelecek için sorumluluk üstlenerek TEMA Vakfı çalışanlarına gönüllü destek verdiniz. Hep birlikte toprağı bereketli, suyu temiz, ormanı yeşil, milyonlarca canlının birlikte yaşadığı bir dünya yaratmaya bir adım daha yaklaştık. TEMA Vakfı'na verdiğiniz gönülden desteğe teşekkür ediyor, sizi hep aramızda görmeyi diliyoruz.”

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SAĞLIK-ÇEVRE

Sağlığı Çocuklar Anlatacak, Çocuklar Resimlerle Uyaracak

Sağlığı Çocuklar Anlatacak, Çocuklar Resimlerle Uyaracak Mersin'in Tarsus ilçesinde ilkokul öğrencileri arasında 'Çocuk gözüyle sağlık' sloganıyla resim yarışma...

ERDEMLİ'DE ENGELLİLER SEVİNDİRİLDİ

ERDEMLİ'DE ENGELLİLER SEVİNDİRİLDİ Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçedeki yatalak ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek hasta ya...
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi