gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 25  
»Bugün 959  
»Toplam 14975153  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.85.63.190
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ERDEMLİ'DE HEDEF: HER YERE HİZMET

ERDEMLİ'DE HEDEF: HER YERE HİZMET

Tarih 03 Aral?k 2015, 00:17 Editör

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "uzak yakın demeksizin her mahallemiz, her vatandaşımız belediye hizmetlerinden yararlanacaktır" dedi.

          ERDEMLİ’DE HEDEF: HER YERE HİZMET

 

Erdemli Belediyesi, Karahıdırlı mahallesinde çalışmalar yaptığını duyurdu. Şehre uzak mahallelerden birisi olan Karahadırlı mahallesine belediye fitness spor sahası, oyun parkı ve basketbol sahası kurdu. Ayrıca mahalle sakinlerinin oturması için mahalleye kamelya armağan eden belediyenin yaptığı çalışmalar konusunda açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “uzak yakın demeksizin her mahallemiz, her vatandaşımız belediye hizmetlerinden yararlanacaktır” dedi.

 

 

 

Erdemli Belediyesi Karahıdırlı mahallesine hizmet götürüyor. Şehir merkezine uzaklığı ile bilinen mahalleninin bugüne kadar hizmet konusunda eksikleri olduğunu beyan eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, yeni büyükşehir yasası ile Erdemli Belediyesine bağlanan Karahıdırlı mahallesinin hizmet alamaya başladığını dile getirdi. İşe ilk önce yollardan başladıklarını kaydeden Tollu, yeni yollar açtıklarını, asfalt ve parke yol hizmetini götürdüklerini belirtirken son olarak mahallede yaşayana çocukların ve vatandaşların kullanabilmeleri için üçlü potalı basketbol sahası, fitnes spor alanı, oyun parkı ve kamelya hizmeti götürdüklerini söyledi. Tollu, bundan sonra da her mahalle için bu tür hizmetlerin yapılmaya devam edeceğinin altını çizerken yaptığı açıklamada “biz hizmet için buradayız. Amacımız vatandaşlarımızı mutlu etmektir. Devlet bunun için vardır. Bu bağlamda eskiden köy statüsünde olan yerlerimiz yeteri kadar hizmet alamamış. Allah’ın izniyle bizim dönemimizde hizmetle tanışmaya başladılar ve bundan sonra da tarihlerinin en iyi hizmetini alacaklardır. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

 

Hizmet noktasında Erdemli Belediyesinin yeterince güçlü olduğuna vurgu yapan Başkan Tollu, tüm vatandaşların müsterih olmalarını isteyerek, yaptıkları program doğrultusunda her yere sırayla hizmetin gideceğini ifade etti. Vatandaşlardan biraz sabır isteyen Tollu, “görecekler ki; tarihlerinin en iyi hizmetlerini alacaklar. Bu konuda bize güvensinler. Biz ki; Erdemli merkezinde hizmet noktasında halkımıza altın çağı yaşattık. Bu çalışmalarımız köy ve belde olarak bilinen mahallerimizde de başlamış durumdadır. Biraz daha zaman ve sabırla ilçemizin her sorunun tamamen çözeceğiz. Halledilmedik hiçbir sorunumuz kalmayacak. Çünkü biz çalışan bir belediyeyiz. Nerede bir insan var oraya hiç kimse merak etmesin en iyi hizmeti götürürüz. Yaptığımız hizmetleri katlayarak yapmaya devam edeceğiz. Hizmet ile anılan bir ilçe olduk. Herkes Erdemliyi konuşacak bu anlamda” diyerek sözlerini sonlandırdı.

 

 

Yapılan hizmetlerden dolayı son derece sevinçli olduklarını beyan eden Karahadırlı Mahallesi sakinleri de Erdemli Belediyesine teşekkür ederek; memnuniyetlerini dile getirdiler.

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SAĞLIK-ÇEVRE

Sağlığı Çocuklar Anlatacak, Çocuklar Resimlerle Uyaracak

Sağlığı Çocuklar Anlatacak, Çocuklar Resimlerle Uyaracak Mersin'in Tarsus ilçesinde ilkokul öğrencileri arasında 'Çocuk gözüyle sağlık' sloganıyla resim yarışma...

ERDEMLİ'DE ENGELLİLER SEVİNDİRİLDİ

ERDEMLİ'DE ENGELLİLER SEVİNDİRİLDİ Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçedeki yatalak ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek hasta ya...
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi