gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 17  
»Bugün 644  
»Toplam 14974838  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 34.237.245.80
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ERDEMLİ BELEDİYESİ FAKILI MAHALLESİNDE YOL SORUNUNU ÇÖZDÜ

ERDEMLİ BELEDİYESİ FAKILI MAHALLESİNDE YOL SORUNUNU ÇÖZDÜ

Tarih 16 Kas?m 2015, 23:05 Editör

Erdemli Belediyesi Fakılı Mahallesinde çiftçilerin derdine derman oldu.

ERDEMLİ BELEDİYESİ FAKILI MAHALLESİNDE YOL SORUNUNU ÇÖZDÜ

 

Erdemli Belediyesi Fakılı Mahallesinde çiftçilerin derdine derman oldu.

 

 

Ürettiği ürünleri pazarlara ulaştırmada yol sorunu nedeniyle zorluklarla mücadele eden mahalle sakinlerinin imdadına Erdemli Belediyesi koştu. Sorunları çözmede özveriyle çalıştıklarını söyleyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Erdemli’nin hizmetinde koşmaya devam edeceğiz. Halka hizmetin Hakka hizmet olduğunun bilinciyle var gücümüzle çalışıyoruz” dedi.

 

 

 

Erdemli’nin dört bir yanında yol açma ve genişletme çalışmaları büyük bir hızla sürüyor. Belediye ekipleri son olarak Fakılı Mahallesinde bulunan yolları her türlü aracın kullanabileceği şekilde düzeltti. Mahalle sakinlerinden alınan bilgilere göre; daha önce ürettikleri ürünleri yolların bozuk olmasından dolayı traktörlerle kamyonlara taşıdıkları ve çok zorluk çektikleri öğrenildi. Erdemli Belediyesinin bu duruma son vererek sorunlarını çözdüğünü bildiren vatandaşlar Başkan Tollu’ya teşekkürlerini sundular. Yolun son derece dik olması sebebiyle yağan yağmurdan dolayı birçok kazanın yaşandığı belirtilirken, belediye ekiplerinin bu yolu parke ile döşeyerek çözüm buldukları öğrenildi.

 

 

Erdemli Belediyesince yürütülen yol çalışmalarında, ilçenin her köşesine uzak yakın ayrımı yapılmadan hizmetin götürüldüğünü belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, insan olan her yere her türlü hizmetin gideceğini söyledi. Konu vatandaşa hizmet olunca hiçbir engel tanımadıklarının altını çizen Tollu, “bizim için kilometrelerle ifade edilen uzaklıklar sorun değil, vatandaşın sorununun çözülmesi bizim tek amacımızdır” dedi.

 

 

Erdemli’nin her köşesinde yol çalışmalarının sürdüğünü belirten Başkan Tollu, kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte çalışmalara hız verdiklerini söyledi.

 

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SAĞLIK-ÇEVRE

Sağlığı Çocuklar Anlatacak, Çocuklar Resimlerle Uyaracak

Sağlığı Çocuklar Anlatacak, Çocuklar Resimlerle Uyaracak Mersin'in Tarsus ilçesinde ilkokul öğrencileri arasında 'Çocuk gözüyle sağlık' sloganıyla resim yarışma...

ERDEMLİ'DE ENGELLİLER SEVİNDİRİLDİ

ERDEMLİ'DE ENGELLİLER SEVİNDİRİLDİ Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçedeki yatalak ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek hasta ya...
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi