gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 22  
»Bugün 702  
»Toplam 14974896  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 44.220.245.254
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Sporcularımız Turnuvadan Başarı İle Döndüler

Sporcularımız Turnuvadan Başarı İle Döndüler

Tarih 05 Kas?m 2015, 22:02 Editör

Anamur Tenis Dağcılık ve Su sporları Kulübü sporcuları Ayhan Saraç ve Alperen Balcı, 28-31 Ekim 2015 tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Ulusal düzeydeki şampiyonaya katıldılar.

Sporcularımız Turnuvadan Başarı İle Döndüler

 

        Anamur Tenis Dağcılık ve Su sporları Kulübü sporcuları Ayhan Saraç ve Alperen Balcı, 28-31 Ekim 2015 tarihleri arasında Antalya da düzenlenen Ulusal düzeydeki şampiyonaya katıldılar.

 

       

 

14 yaş kategorisinde mücadele eden Ayhan Saraç kategorisinde güzel maşlar çıkardı fakat final maçında setlerde 1-0 önde iken sakatlanarak şampiyonayı 2. lik ile tamamlamak zorunda kaldı. Şampiyonaya +13 kategorisinde katılan diğer sporcumuz Alperen Balcı ise güzel maçlar çıkararak şampiyonayı tamamladı.

 

 

 

Açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Ali Balcı Anamur da tenis sporuna verdikleri emeğe dikkat çekerek artık meyvelerini almaya başladıklarını ifade ettiler.

 

 

Ali Balcı şöyle dedi: “Bunca verilen emeğe çileye ve mücadeleye rağmen maddi gücü iyi Anamur halkından ve yerel yönetimlerden yeterince destek alamayoruz.”

 

Ali Balçı sözlerini şöyle sürdürdü: “Özellikle tenisi çok seven Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Burhanettin Kocamazın destek ve katkılarına ihtiyacımız bulunmaktadır. Kendilerinin Tarsus ilçesinde Tenis sporuna yaptığı katkının tüm Türkiye ye örnek olduğunu biliyoruz.”

 

 

Uluslar arası turnuvaları organize eder bir ilçe haline geldiğinin altını çizen Balcı:  “Niçin Anamur’da da ulusal düzeyde bir tenis organizasyonu olmasın?. Milli takım sporcuları niçin Anamur’da da boy göstermesin. ANTİSK olarak Anamur’un tanıtımına katkı yapmak elimizi taşın altına sokmak istediğimizi yıllardır ifade ediyoruz. Kulübümüz 8 yıldır Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından tescillenmiş bir spor kulübüdür. Ayrıca Türkiye Tenis Federasyonu tarafından resmi olarak tanınan ve tescili yıllardır eksiksiz yapılan bir spor kulübüdür. Kulübümüz Anamur da her yaş grubunda ulusal düzeyde Tenis organisazyonunu resmi olarak yapmaya yetkilidir ve taliptir. Yeter ki bizlere biraz destek lütfen” dedi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SPOR

YEPYENİ BİR SPOR PROGRAMI BAŞLIYOR

YEPYENİ BİR SPOR PROGRAMI BAŞLIYOR İçel TV ve Mersin Sun RTV ile Hatay Ergin Medya TV, yepyeni bir spor programının ortak yayınında buluşuyor.

Anamur Belediyespor BAL Yolunda İlk Galibiyetini Aldı

Anamur Belediyespor BAL Yolunda İlk Galibiyetini Aldı Anamur Belediyespor Bölgesel Amatör Lig Yolunda Oynadığı İlk Play Off Maçını Kazandı.
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi