gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 21  
»Bugün 761  
»Toplam 14974955  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 100.25.40.11
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ANTİSK'TEN BURHANETTİN KOCAMAZ BAŞKANA ZİYARET

ANTİSK'TEN BURHANETTİN KOCAMAZ BAŞKANA ZİYARET

Tarih 31 Aral?k 2015, 23:22 Editör

Anamur Tenis Dağcılık ve Su Sporları Kulübü 30 Aralık 2015 tarihinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ'a bir ziyarette bulundular.

ANTİSK’TEN BURHANETTİN KOCAMAZ BAŞKANA ZİYARET

 

Anamur Tenis Dağcılık ve Su sporları Kulübü 30 Aralık 2015 tarihinde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ’a bir ziyarette bulundular.

 

Kulüp Başkanı Ali BALCI yaptığı açıklamada ”Sayın Başkanımızdan Anamur’un sportif ve sosyal gelişimi ile ilgili görüşmek ve Tenis sporunun Anamur’da daha iyi yerlere gelebilmesi, ayrıca kulübümüzün bazı meselelerini görüşmek için Randevu talebinde bulunmuştur. Sayın Başkan bu talebimizi olumlu karşıladı ve 30 Aralık 2015 günü ziyaretimizi gerçekleştirdik. Başkanımızla Kulübümüzün yaşadığı bazı sıkıntı ve meseleleri iletme şansına sahip olduk. Bölgemizin Tenis branşında tek kulüp olması sebebiyle daha iyi daha verimli ve tenis sporunu tabana yayma isteği ile ulusal düzeyde turnuva düzenleme talebimizi kendilerine ilettik. Bunun yanında arazi talebimiz sayın başkanımız tarafından olumlu karşılandı ve kısa zamanda kulübümüze arazi verilmesi konusu Başkanımız tarafından olumlu karşılanarak ilgili birimlere konunun değerlendirilmesi talimatını verdi.

 

 

 

Sayın başkanımızın özellikle ‘bizler milletimiz için varız’ sözü bizi cok memnun etti. Çok hoş bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonunda kabullerinden dolayı kendilerine şükran ve minnetlerimizi sunduk” dedi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SPOR

YEPYENİ BİR SPOR PROGRAMI BAŞLIYOR

YEPYENİ BİR SPOR PROGRAMI BAŞLIYOR İçel TV ve Mersin Sun RTV ile Hatay Ergin Medya TV, yepyeni bir spor programının ortak yayınında buluşuyor.

Anamur Belediyespor BAL Yolunda İlk Galibiyetini Aldı

Anamur Belediyespor BAL Yolunda İlk Galibiyetini Aldı Anamur Belediyespor Bölgesel Amatör Lig Yolunda Oynadığı İlk Play Off Maçını Kazandı.
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi