gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 25  
»Bugün 1126  
»Toplam 14975320  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 34.229.223.223
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ERDEMLİ BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLADI

ERDEMLİ BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLADI

Tarih 19 Haziran 2016, 21:51 Editör

Erdemli Belediyespor Kulübü ile birlikte her yaz olduğu gibi bu yıl da yaz spor okulları açtıklarını belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kayıtların başladığını bildirdi.

ERDEMLİ BELEDİYESİ YAZ SPOR OKULLARI KAYITLARI BAŞLADI

Erdemli Belediyesi vatandaş odaklı hizmetlerine devam ediyor. Sosyal Belediyecilik anlayışı çerçevesinde Erdemli Belediyespor Kulübü ile birlikte her yaz olduğu gibi bu yıl da yaz spor okulları açtıklarını belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kayıtların başladığını bildirdi.

 

Futbol, tekvando, muay thai, tenis, voleybol, basketbol, güreş dallarında açılan ve kayıtları devam eden kurslara şuana kadar yoğun ilgi olduğu belirtildi. Vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla Erdemli’ye değişik alanlarda hizmetler sunduklarını kaydeden Başkan Tollu, Erdemli’nin gelişmesi için her türlü yeniliği ve ayrıntıyı inceleyerek vatandaş için en hayırlı hizmetleri hayata geçirdiklerini ifade etti. Başkan Tollu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Eğitim döneminin sona ermesiyle çocuklarımızın tatil ve dinlenme dönemlerini en iyi şekilde değerlendirmesi için biz de belediye olarak üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz. Vatandaşlarımız için hizmet etmekten büyük haz alıyoruz. Biz yaptığımız bütün hizmetleri büyük bir arzu ve heyecanla yapıyoruz. Erdemli için çalışmaya devam edeceğiz. Sosyal Belediye kavramını Erdemli bizimle tanıdı. Kültür Merkezi Projemizin hayata geçmesiyle sanatsal ve kültürel hizmetlerimiz hız kazandı. Belediye Spor Kulübümüzü de bu minvalde en faal şekilde kullanacağız. Futbol, tekvando ve muay thai, tenis, voleybol, basketbol, güreş kursu kayıtları alınmaya başlamıştır.”

 

Erdemli’de sporun gelişmesi, çocuklar ve gençlerin ilgi duyması için mevcut futbol sahasının yenilendiğini ve bunun yanı sıra birçok mahalleye spor tesisleri yaptıklarını ve yapmaya da devam edeceklerini beyan eden Tollu, bir taraftan da spor konusunda alt yapı çalışmalarının sürdüğünü kaydetti. Başkan Tollu sözlerini, açılan kursların vatandaşlar tarafından gördüğü ilgiden duyduğu memnuniyeti ifade ederek sonlandırdı.

 

Konuyla ilgili bir açıklama da Erdemli Belediyespor Kulüp Başkanı Hasan Mercan’dan geldi. Mercan, Erdemli’de spor altyapısının gelişmesi adına Erdemli Belediyesi ile ortak adımlar atarak önemli çalışmalar yaptıklarını beyan ederken, kendilerine desteklerini esirgemeyen Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür etti. Sporun çocukları ve gençleri kötü alışkanlıklardan koruduğuna dikkat çeken Mercan, bunun için mücadele ettiklerini ve bu amaç etrafında bu sene spor dallarında da artış yaptıklarını söyledi.

 

Belediye yetkililerinden yapılan açıklamalarda Belediye Spor Kulübü bünyesinde açılan ve açılacak olan kurslarla çocukların ve gençlerin kendini geliştirmesi ve zamanının boşa geçirmemesinin amaçlandığı bildirildi. Kurs başvurularının belediye basın yayın müdürlüğü halkla ilişkiler-danışma servisine ve Erdemli Belediyespor Futbol Kulübüne yapılabileceği belirtildi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SPOR

YEPYENİ BİR SPOR PROGRAMI BAŞLIYOR

YEPYENİ BİR SPOR PROGRAMI BAŞLIYOR İçel TV ve Mersin Sun RTV ile Hatay Ergin Medya TV, yepyeni bir spor programının ortak yayınında buluşuyor.

Anamur Belediyespor BAL Yolunda İlk Galibiyetini Aldı

Anamur Belediyespor BAL Yolunda İlk Galibiyetini Aldı Anamur Belediyespor Bölgesel Amatör Lig Yolunda Oynadığı İlk Play Off Maçını Kazandı.
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi