gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 14  
»Bugün 571  
»Toplam 14974765  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 54.157.61.194
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Anamur Belediyespor'da Ligin 2. Yarısında İmza Şov

Anamur Belediyespor'da Ligin 2. Yarısında İmza Şov

Tarih 22 Ocak 2016, 23:17 Editör

Anamur Belediyespor bu sezon mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta yeni 5 transfer yaparak kadrosunu güçlendirdi.

Anamur Belediyespor’da Ligin 2. Yarısında İmza Şov

Anamur Belediyespor bu sezon mücadele ettiği Bölgesel Amatör Lig 5. Grupta yeni 5 transfer yaparak kadrosunu güçlendirdi.

 

Anamur Belediye Başkan Yardımcısı ve Anamur Belediyespor yönetim kurulu üyesi Mahmut Kara açıklamasında şu anda yaptığımız yeni transferlerle üst sıraları zorlayacak bir kadro oluşturduk dedi. Kara gelecek sezon için çalışmalara hız kesmeden devam ettiklerini söyledi.

 

Anamur Belediyespor Başkan Yardımcısı Ahmet Türe de bu sezon ligi üst sırılarda bitirerek gelecek sezon 3. Lige çıkmayı hedefleyen kadronun alt yapısını kurduklarını dile getirdi. Anamur Belediyespor ligin ilk yarısında istediği futbolu ortaya koyamadı ancak ligin ikinci yarısında eksik olan mevkilere yeni transferler yaparak ikinci yarı maçlarıyla Bölgesel Amatör Ligi grubunda daha iyi performans ortaya koyacak.

 

Anamur Belediyespor Kulüp Müdürü Özgür Beraç açıklamasında Yeni yapılan transferler öncelikle Anamur Belediyesporumuza hayırlı olsun, yeni yapılan transferlerden Anamur Belediyespor Yörükler Taraftar grubu olarak da oldukça memnunuz. Anamurlulara daha iyi bir takım izleteceğiz dedi.

 

Yeni gelen transferlerin imza töreninde yönetim kurulu üyeleri Mahmut Kara, Özgür Beraç ve Ahmet Türe yer aldı. Transferler için Kulüp başkan yardımcımızın iş yerinde imza töreni düzenlendi.

 

Anamur Belediyespor bu hafta Pazar günü başlayacak olan ligin ikinci yarısının ilk maçına teknik direktör Erkan Kahraman ve Takımımıza yeni katılan Samsunlu olan Kaleci Hocası Caner Türe eşliğinde idmanlara hız kesmeden devam ediyor Pazar günü Erdemli Belediyespor ile karşılaşacak olan Yeşil Beyazlı ekib tüm Anamurlu Futbol Severleri Saat : 13:30’da Anamur Şehir Stadyumuna bekliyor. 

        
            
        Yeni futbolcular şu şekilde tanıtıldı;
 

Tanju Albayrak : ( Konya Ereğli Spor )

Seyed Majid Ghoreishi : ( Çorluspor 1947 )

Umut Can : ( Erzin Belediyespor )

Özkan Tan : ( Uşak Belediyespor )

Emmanuel Obenk : ( Gana ) 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SPOR

YEPYENİ BİR SPOR PROGRAMI BAŞLIYOR

YEPYENİ BİR SPOR PROGRAMI BAŞLIYOR İçel TV ve Mersin Sun RTV ile Hatay Ergin Medya TV, yepyeni bir spor programının ortak yayınında buluşuyor.

Anamur Belediyespor BAL Yolunda İlk Galibiyetini Aldı

Anamur Belediyespor BAL Yolunda İlk Galibiyetini Aldı Anamur Belediyespor Bölgesel Amatör Lig Yolunda Oynadığı İlk Play Off Maçını Kazandı.
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi