gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 56  
»Bugün 1574  
»Toplam 15051062  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.117.76.7
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ERDEMLİ BELEDİYESİ CAMİLERİ TEMİZLEMEYE DEVAM EDİYOR

ERDEMLİ BELEDİYESİ CAMİLERİ TEMİZLEMEYE DEVAM EDİYOR

Tarih 03 Ekim 2015, 23:55 Editör

Erdemli genelinde bulunan tüm camilerin temizliğini yapmak amacıyla kurulan temizlik ekibi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

ERDEMLİ BELEDİYESİ CAMİLERİ TEMİZLEMEYE DEVAM EDİYOR

 

Erdemli Belediyesi cami temizleme ekibi, camileri temizlemeye devam ediyor. Erdemli genelinde bulunan tüm camilerin temizliğini yapmak amacıyla kurulan temizlik ekibi, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

 

 

Çalışmalardan dolayı kendilerine tebrik ve teşekkür yağdığını belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “biz bu hizmeti Allah’ın rızasını kazanmak için yapıyoruz. Vatandaşlarımızın beğenisini ve teşekkürlerini kazanmak da bizim için ayrı bir motivasyon sağlıyor” dedi.

 

 

Erdemli Belediyesinin her konuda olduğu gibi cami temizliği konusunda da çok ciddi çalışmalara imza attığını vurgulayan Başkan Tollu, Ramazan ayından bu yana aralıksız sürdürülen cami temizliği çalışmalarının son hız devam ettiğini söyledi. Temizlenmeyen çok az sayıda cami kaldığını bildiren başkan Tollu, çalışmaların vatandaşlar tarafından da takdirle karşılandığını belirtti. Bu hizmeti Allah Rızası için yaptıklarını söyleyen Başkan Tollu, hizmetlerin vatandaşlar tarafından da takdir toplamasının kendileri için ayrı bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti. Başkan Tollu sözlerini şöyle sürdürdü: “Sadece cami değil, ilçede açılan Kuran Kursları ve okullara da aynı hizmeti yapıyoruz. Bu hizmetler Allah rızası için yapılıyor ve amacına ulaşıyor. Hizmetlerimiz bu anlayış çerçevesinde son sürat devam edecektir” dedi.

 

 

Her zaman ifade ettikleri gibi vatandaş odaklı hizmet anlayışlarının devam ettiğinin altını çizen Tollu, temizlik ekibinin hiç ara vermeden çalışarak günde en az bir camiyi temizlediklerini, sırasıyla her caminin tekrar tekrar temizleneceğini ifade ederek sözlerini noktaladı.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SAĞLIK-ÇEVRE

Sağlığı Çocuklar Anlatacak, Çocuklar Resimlerle Uyaracak

Sağlığı Çocuklar Anlatacak, Çocuklar Resimlerle Uyaracak Mersin'in Tarsus ilçesinde ilkokul öğrencileri arasında 'Çocuk gözüyle sağlık' sloganıyla resim yarışma...

ERDEMLİ'DE ENGELLİLER SEVİNDİRİLDİ

ERDEMLİ'DE ENGELLİLER SEVİNDİRİLDİ Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçedeki yatalak ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek hasta ya...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi