gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 55  
»Bugün 1336  
»Toplam 15050824  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.221.15.15
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ERDEMLİ'DE PARK VE BAHÇELERİN BAKIMI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

ERDEMLİ'DE PARK VE BAHÇELERİN BAKIMI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Tarih 15 Eyl?l 2015, 21:46 Editör

Park ve bahçelerde budama ve çim biçme işlemlerinin de aralıksız olarak sürdürüldüğü bildirildi.

ERDEMLİ'DE PARK VE BAHÇELERİN BAKIMI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

 

Erdemli Belediyesi, parklarda bakım çalışmalarına devam ediyor. Belediyeden yapılan açıklamada, parkların temiz görünümü için boyama işlemlerinin yapıldığı bildirilirken, aynı zamanda budama ve çim biçme işlemlerinin de aralıksız olarak sürdürüldüğü bildirildi.

 

 

Erdemli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçede bulunan park ve yeşil alanlarda genel bakım çalışmalarına devam ediyor. Belediye ekiplerinden alınan bilgilere göre parkların temiz ve estetik görünümü için çalışmaların Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Çevre Koruma ve Temizlik Müdürlüğüne bağlı çalışanlarca ortaklaşa yürütüldüğü öğrenildi.

 

 

TOLLU: PARKALAR VE YEŞİL ALANLAR ŞEHRİN AYNASIDIR

 

Şehrin estetik görünümü konusunda çok hassas olduklarını belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, parklar ve yeşil alanların şehirlerin aynası olduğuna dikkat çekti. Bu alanların bakımlı ve temiz olması gerektiğinin bilincinde olduklarını söyleyen Başkan Tollu, tüm çalışanlarının bu bilinçle hareket ederek büyük bir azimle çalıştıklarını ifade etti. Bu gayretli çalışmalar neticesinde daha yeşil ve güzel bir Erdemli’nin oluşacağını dile getiren Tollu, “Erdemli’nin hem görsel hem de fiziki olarak gelişmesi, büyümesi ve güzelleşmesi için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

 

 

Tertemiz ve bakımlı bir şehir için çalışmaların Erdemli’nin her yerinde tüm hızıyla devam ettiği bildirilirken, bu çalışmaların parklarla sınırlı kalmadığı ve okul-cami bahçelerinde, cadde, sokak ve dere kenarlarında sürdürüldüğü kaydedildi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SAĞLIK-ÇEVRE

Sağlığı Çocuklar Anlatacak, Çocuklar Resimlerle Uyaracak

Sağlığı Çocuklar Anlatacak, Çocuklar Resimlerle Uyaracak Mersin'in Tarsus ilçesinde ilkokul öğrencileri arasında 'Çocuk gözüyle sağlık' sloganıyla resim yarışma...

ERDEMLİ'DE ENGELLİLER SEVİNDİRİLDİ

ERDEMLİ'DE ENGELLİLER SEVİNDİRİLDİ Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçedeki yatalak ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek hasta ya...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi