gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 11  
»Bugün 537  
»Toplam 14974731  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 34.230.84.106
» Bu sitemizi ziyaretiniz
BAŞKAN ÜNAL'IN ANNE ACISI

BAŞKAN ÜNAL'IN ANNE ACISI

Tarih 09 Nisan 2012, 18:11 Editör

Mersin Bozyazı EKKK Başkanı Muzaffer Ünal'ın Annesi Şerife Ünal Vefat Etti

Mersin Bozyazı EKKK Başkanı Muzaffer Ünal’ın Annesi Şerife Ünal Vefat Etti.

 

Başkan Ünal’ı, Acılı Gününde Teskomb Yönetim Kurulu Üyesi Ve Güney Bölge Birliği Başkanı Kazım Barışık İle Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan da yalnız bırakmadılar.

 

S.S.Adana Güney Bölgesi Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifleri (EKKK) Birliği’ne bağlı Mersin Bozyazı EKKK Başkanı Muzaffer Ünal’ın annesi Şerife Ünal vefat etti.

 

Yakalandığı hastalık nedeniyle kaldırıldığı Bozyazı Devlet Hastanesi’nde kurtarılamayarak hayata veda eden Şerife Ünal, 4 çocuk annesiydi. Merhumenin cenazesi vefat ettiği hastaneden dün sabah alınarak Bozyazı’daki evine, oradan da konvoy halinde Gürlevik Mahallesi Mezarlığı’na götürüldü.

 

 

 

Burada yapılan törende TESKOMB Yönetim Kurulu Üyesi ve S.S.Güney Bölge Birliği Başkanı Kazım Barışık, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Bozyazı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan, bazı kooperatif başkanları ile çok sayıda yakın dost ve akrabaları hazır bulundu.

 

Başkan Ünal ile kardeşleri Soner, Ali ve Erol Ünal ile akrabaları cenazede, gözyaşlarına boğuldu. Merhume Şerife Ünal’ın cenazesi öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardında omuzlarda taşınarak, kabrine getirildi, burada yapılan dualarla gözyaşları arasında toprağa verildi.

 

 

 

Tören sonunda Başkan Muzaffer Ünal ile kardeşleri ve yakınları, saf tutarak, cenazeye katılan Birlik Başkanı Kazım Barışık, Belediye Başkanı Mehmet Ballı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Doğan ile tüm dostların taziyelerini kabul ederek, acı günlerinde yanlarında olmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SAĞLIK-ÇEVRE

Sağlığı Çocuklar Anlatacak, Çocuklar Resimlerle Uyaracak

Sağlığı Çocuklar Anlatacak, Çocuklar Resimlerle Uyaracak Mersin'in Tarsus ilçesinde ilkokul öğrencileri arasında 'Çocuk gözüyle sağlık' sloganıyla resim yarışma...

ERDEMLİ'DE ENGELLİLER SEVİNDİRİLDİ

ERDEMLİ'DE ENGELLİLER SEVİNDİRİLDİ Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçedeki yatalak ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek hasta ya...
Aday listeleri tamam. buruyun sahaya...10 Mart 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi