gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 40  
»Bugün 703  
»Toplam 15050191  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.128.204.140
» Bu sitemizi ziyaretiniz
ERDEMLİ BELEDİYESİ TEMA EVİ YAPTI

ERDEMLİ BELEDİYESİ TEMA EVİ YAPTI

Tarih 23 Aral?k 2014, 20:17 Editör

Erdemli Belediyesi'nin TEMA Vakfı Erdemli temsilciliğine tahsis ettiği TEMA Evi, düzenlenen törenle açıldı.

ERDEMLİ BELEDİYESİ TEMA EVİ YAPAN İLK VE TEK İLÇE BELEDİYESİ OLDU

 

Erdemli Belediyesi’nin TEMA Vakfı Erdemli temsilciliğine tahsis ettiği TEMA Evi, düzenlenen törenle açıldı. TEMA’ya yer tahsisinde bulunan Erdemli Belediyesinin bu konuda ilçe belediyeleri arasında ilk ve tek olduğu belirtildi. Çevre bilincinin geliştirilmesi adına olumlu faaliyetler içerisinde bulunan TEMA vakfı ile kol kola olmaktan son derece memnun olduklarını kaydeden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Belediyesinin her zaman böylesi sosyal projeler içerisinde yer aldığını vurguladı.

 

 

Geçtiğimiz hafta sonu açılışı gerçekleştirilen Erdemli TEMA evini Erdemli Belediyesinin yaptığı ve TEMA Vakfı Erdemli Temsilciliğine tahsis edildiği açıklandı. Açılış töreninde konuşan TEMA Vakfı Erdemli Temsilcisi Haluk Gülle, TEMA’nın çevre bilinçlenmesine önemli katkıları olduğunu, Erdemli’de de faaliyetlerini sürdüreceklerini dile getirdi. TEMA evinin yapılması konusunda Erdemli Belediyesinin son derece önemli bir yeri olduğuna vurgu yapan Gülle, “hiçbir siyasi ayrım yapmadan bizlere bu evi armağan eden Erdemli Belediye Başkanımız Sayın Mükerrem Tollu’ya ve değerli belediye meclis üyelerimize teşekkür ederiz” dedi.

 

 

Bazı yerlerin insanı kendine çektiğini dile getiren Erdemli Kaymakamı Osman Taştan ise konuşmasında, Erdemli TEMA evinin son derece güzel ve sıcak bir yapıda olduğunu kaydederek başta Erdemli Belediyesi olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

 

Erdemli Belediyesinin birçok sosyal proje içerisinde yer aldığını belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu da yaptığı konuşmasında “Erdemli’de yüzlerce insanımız, yüzlerce gönüllü ile birlikte; bütün peşin hükümlerden arınarak TEMA Vakfının önderliği etrafından toplanıp, bu topraklara sahip çıkmanın güzel bir örneğini yaşıyoruz” dedi.

 

 

 

Programda son olarak konuşan CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı da, emeği geçen herkese teşekkür ederken, TEMA vakfının erozyonla mücadele ettiğini, ağaçlandırma yaptığını belirterek, “bu arkadaşlarımız doğaya karşı olan her şeyle mücadele edeceklerdir” dedi.

 

 

 

Konuşmaların ardından açılış töreni gerçekleştirilirken, burada yapılan açıklamalarda Erdemli Belediyesinin TEMA evi yapan ilk ve tek ilçe belediyesi olduğu vurgulandı. Türkiye’de toplamda 9 tane TEMA evi olduğunu kaydeden yetkililer, bunların hepsinin illerde faaliyet gösterdiklerini bir ilçede ise ilk defa bir TEMA evinin yapıldığına dikkat çektiler. Bunun son derece önemli bir başarı olduğuna değinen TEMA yetkilileri bu konuda Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini dile getirdiler. Programda Başkan Tollu’ya bir de teşekkür plaketi verildi.

 

Yapılan açıklamalarda TEMA evinin müstakil olması gerektiği belirtilirken; Erdemli TEMA evinin Erdemli Belediyesince geçtiğimiz yıl faaliyete giren sahil bandı içerisinde olduğu kaydedildi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SAĞLIK-ÇEVRE

Sağlığı Çocuklar Anlatacak, Çocuklar Resimlerle Uyaracak

Sağlığı Çocuklar Anlatacak, Çocuklar Resimlerle Uyaracak Mersin'in Tarsus ilçesinde ilkokul öğrencileri arasında 'Çocuk gözüyle sağlık' sloganıyla resim yarışma...

ERDEMLİ'DE ENGELLİLER SEVİNDİRİLDİ

ERDEMLİ'DE ENGELLİLER SEVİNDİRİLDİ Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçedeki yatalak ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek hasta ya...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi