gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 67  
»Bugün 1203  
»Toplam 15050691  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.145.7.7
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Prof. Dr. Ömer Özkan'a Yılın Doktoru Ödülü Verildi

Prof. Dr. Ömer Özkan'a Yılın Doktoru Ödülü Verildi

Tarih 12 Mart 2012, 00:12 Editör

Türkiye'de ilk yüz naklini gerçekleştiren Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan'a Yılın doktoru ödülü verildi.

Türkiye'de ilk yüz naklini gerçekleştiren Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ömer Özkan'a Yılın doktoru ödülü verildi. 

              

Akdeniz Üniversitesi Hastanesinde gerçekleştirilen ödül törenine Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci, Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Uysal, Antalya Şube Başkanı Ali İhsan Yılmaz, şube başkan yardımcıları ve Akdeniz Üniversitesi hastanesi işyeri temsilcileri katıldı.

 

Ödül törenini açılış konuşmasını yapan Antalya Şube Başkanı Ali İhsan Yılmaz Prof. Dr. Ömer Özkan'ın başarısının takdir ettiklerini kaydederek Türk sağlık-Sen'in ilk yüz naklini gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan'ı yılın doktoru seçtiğini belirtti.

 

Ödül törenindeki konuşmasına Türkiye'de ilk yüz naklini gerçekleştiren Prof. Dr. Ömer Özkan'ı, ekibini ve hastane çalışanlarını tebrik ederek başlayan Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci "Prof. Dr. Ömer Özkan'ın gerçekleştirdiği ameliyat Türkiye'nin yüz akıdır. Bize ve ülkemize ciddi bir prestij kazandırdılar. Türkiye'den nobel ödülüne bir aday sunulacaksa, biz Ömer hocamızı teklif ediyoruz." dedi. Organ naklinin bir diğer yönünün de bağış olduğunu dile getiren Genel Başkan Önder Kahveci vatandaşları bu konuda daha duyarlı olması gerektiğini ifade etti.

      

 

Prof. Dr Özkan "Değer Verdiğimiz Bir Kurum Tarafından Ödüllendirmek Güzel"

 

Genel Başkanın ardından konuşma yapan Prof. Dr. Ömer Özkan Türk Sağlık-Sen'den ödül almanın kendisi için değerli olduğunu ifade ederek “Değer verdiğimiz bir kurum tarafından ödüllendirmek güzel. Bir kişiyi, yaptığı işten dolayı ödüllendirilmesinden başka mutlu eden hiçbir şey yoktur. Son bir iki aylık süreçte olumlu şekilde gündemde olmaktan mutluyuz. Sürekli halk tarafından toplum tarafından olumlu şekilde dillendiriliyoruz ve ilgi odağı şeklindeyiz. Bu yaptığımız işin ne kadar olumlu olduğunu, özellikle üniversitemizin dünyada ses getirmesine bir derece faydamız olduysa çok mutluyuz. Bu ödüle layık görülmekten oldukça mutluyuz." dedi.

 

Konuşmaların ardından Genel Başkan Önder Kahveci tarafından Prof. Dr. Ömer Özkan'a yılın doktoru plaketi verildi. Nostaljik bir radyo ile kalem takımı hediye edildi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

SAĞLIK-ÇEVRE

Sağlığı Çocuklar Anlatacak, Çocuklar Resimlerle Uyaracak

Sağlığı Çocuklar Anlatacak, Çocuklar Resimlerle Uyaracak Mersin'in Tarsus ilçesinde ilkokul öğrencileri arasında 'Çocuk gözüyle sağlık' sloganıyla resim yarışma...

ERDEMLİ'DE ENGELLİLER SEVİNDİRİLDİ

ERDEMLİ'DE ENGELLİLER SEVİNDİRİLDİ Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ilçedeki yatalak ve engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek hasta ya...
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi