gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 16  
»Bugün 38  
»Toplam 15036897  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.15.229.113
» Bu sitemizi ziyaretiniz

2013'ün İlk Derbisi

Orhan Doğan

25 Ocak 2013, 22:59

Orhan Doğan

2013 YILININ İLK DERBİSİ

     Hafta sonu oynanacak olan 2013 yılının ilk derbisi olan Galatasaray-Beşiktaş maçına saatler kala iki takımın son durumunu ele alalım istedik.

     Daha önceki yazılarımızda Galatasarayın durumunu ele almıştık. Ama ligin 2. yarsı başladığında hala bir değişlik görülmediği hatta geçen hafta oynanan Kasımpaşa maçında daha kötü bir performans sergilediklerini gördük.Takımda büyük sıkıntılar olduğu görünüyor. Şuan için taraftardan bir ses yükselmemesinin nedeni takımın başında bulunan Fatih Terime olan sonsuz güvendir. Transferi yılan hikayesine dönen Sneijderi sonunda kadrosuna katan sarı kırmızılar bakalım ilerleyen maçlarda nasıl bir performans sergileyecekler. .

     Derbi maçları diğer maçları ile ölçü olmayan Galatasarayın hafta sonundakı  maçta tecrübeli ve yıldız oyuncularına çok iş düşüyor. Büyük maçlarda azda olsa kendini gösteren Hamitin performansı, orta alanda Melonun performansı ile defansın sağında Eboenin yerini alan Sabrinin performansları kilit olacağa benziyor Galatasaray açısından. Bakalım yeni transfer Sneijder bu maçta şans bulabilecek mi. Eğer bulursa oyuna etki edeceğinden hiç kimsenin şüphesi yoktur. Fakat Fatih hoca onu son 15-20 dakıka kala değerlendirecektir.

     Sezona feda sloganıyla başlayan Beşiktaş bilindiği üzere bazı yıldız oyuncularını gönderip yerlerine genç ve gelecek vaad eden oyucuları kadrosuna katarak takımdakı tecrübeli oyuncularla bir takım ortaya çıkardı. Bakıldığında göze hoş gelen ve disiplinden kopmayan bir Beşiktaş izleniyor. Çok gol atmalarına rağmen bir o kadar da yiyorlar.. Defanslarında hala problem olduğu belli.

     Beşiktaşın hafta sonu en büyük kozları Holosko, oynarsa tabi ki de Fernandes birde Olcayın olacağını düşünüyorum.

     Bu oynanacak maçta ne kadar kötü olurlarsa olsunlar bu sezon galibiyete en yakın taraf taraftar baskısıyla, futbolcu kalitesi bakımıyla ve en büyük kozu Fatih Terim faktörüyle Galatasarayın olacağını düşünüyorum. Beşiktaş ligteki oynadığı futbolun aynısını sarı kırmızılılar karşısında oynamaya kalkarsa yenilgi kaçınılmaz olur. Çünkü Galatasarayın üzerine gelen ve atak oynayan takımlara karşı etkilibir sistemi var. Eğer Samet hoca Galatasaray karşısına onun kaybettiği maçları iyi süzüp ona göre çıkarsa puan çıkarabilir arenada. Derbi maç olması dolayısıyla Hakem faktörü de oldukça önemli.

     Derbiler için bazı tahminler  yürütülse de her iki taraf da şansa ihtiyaç duyar. Derbinin adına yakışan şekilde sonuçlanmasını istiyorum, sadece futbolun konuşulduğu bir maç diliyorum.

     İyi olan kazansın.

Bu haber 2395 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

(c)2012 Gazete Anamur