gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 6  
»Bugün 363  
»Toplam 15054236  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.118.226.105
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Bozyazı Alevi Kültür Derneği Başkan'ı Ağırladı

Bozyazı Alevi Kültür Derneği Başkan'ı Ağırladı

Tarih 29 Ocak 2013, 14:30 Editör admin

Bozyazı Alevi Kültür derneği Başkan Türe'yi ağırladı.

     Bozyazı Alevi Kültür Derneği Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'yi ağırladı.

     Anamur'u mahalle mahalle, köy köy ziyaret etmeyi sürdüren Belediye Başkanı Mehmet Türe STK ve İbadethanelere de ziyaretler gerçekleştiriyor. Köy ziyaretlerine geçtiğimiz hafta da devam eden Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe Cuma Namazı'nı Çarıklar'da Çarıklarlı vatandaşlarla birlikte kıldı. Namaz sonrası Mahalle Muhtarları ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Mehmet Türe kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen çocuklara da oyuncak dağıttı.

     Çarıklar'a yaptığı ziyaretin yanı sıra Başkan Türe yine hafta içerisinde Bozyazı'da da ziyaretlerde bulundu. Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı'nın şehir dışında bulunması nedeniyle katılamadığı ziyaretlerde ilk olarak Milliyetçi Hareket Partisi Bozyazı Gençlik Kolları Başkanlığı ziyaret edildi. MHP Bozyazı Gençlik Kolları Başkanı Ercan Baş ve partililer Başkan Türe ve beraberindekileri bina girişinde karşıladı. Yapılan sohbetlerin ardından MHP Bozyazı Gençlik Kolları Başkanı ercan Baş'ın da katılımıyla Başkan Türe Bozyazı Alevi Kültür Derneği'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Alevi Kültür Derneği üyeleri ile bir araya gelen Başkan Türe dernek üyesi vatandaşlarla sohbet etti. Çay ve ikramlarla süren samimi sohbetlerin ardından dernek üyeleri Başkan Türe'yi makam aracına kadar uğurladı.

     Anamur Belediyesi'nden yapılan açıkalamada Belediye Başkanı Mehmet Türe'nin önümüzdeki günlerde de köy, stk ve mahalle gezilerini sürdüreceği belirtildi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi