gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 20  
»Bugün 853  
»Toplam 15037712  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.118.1.232
» Bu sitemizi ziyaretiniz
İYİ AİLESİNİ ÜZEN VEFAT

İYİ AİLESİNİ ÜZEN VEFAT

Tarih 06 May?s 2023, 00:06 Editör

Geçen dönem Akdeniz İlçe Başkanlığı yapan Ayhan Akşahin'in kızı Deniz'in vefatı İYİ ailesini üzdü.

       İYİ AİLESİNİ ÜZEN VEFAT

 

Geçen dönem Akdeniz İlçe Başkanlığı yapan Ayhan Akşahin’in kızı Deniz’in vefatı İYİ ailesini, üzdü.

5 Mayıs 2023 Cuma günü gelen acı haber Mersin İYİ ailesini, üzüntüye boğdu. Uzun süredir tedavi gören Deniz kurtarılamayarak vefat etti.

 

                     

 

İYİ Parti Anamur İlçe Başkanı Osman KAHVECİOĞLU geçen dönem Akdeniz İlçe Başkanlığı yapan Ayhan Akşahin’in kızı Deniz’in vefatı ile ilgili birer taziye mesajı yayınladı.

05 Mayıs 2023 günü Mersin’de toprağa verilerek ebedi âleme uğurlanan Deniz AKŞAHİN’in cenazesine Mersin ilinde kurulu bulunan İYİ parti il ve ilçe yöneticileri iştirak etti. Milletvekili adayları da kederli aileyi yalnız bırakmadı.

 

     

 

Osman KAHVECİOĞLU yayınladığı mesajında: “ 05 Mayıs 2023,  İYİ Parti Anamur Ailesi olarak, İlçe Başkan Yardımcımız Sayın Ali Özcan Kocabaş, İlçe Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Nazlı ile birlikte, bugün HAKK’ın rahmetine kavuşan, geçen dönem Akdeniz İlçe Başkanımız, yol arkadaşımız, değerli dostum Ayhan Akşahin’in biricik kızı, Deniz’imizin Mersin Akbelen Mezarlığındaki cenaze defin merasimine katıldık. Taziye evine giderek, Ayhan arkadaşımıza ve ailesine taziyelerimizi iletip, acılarına ortak olduk. 

İYİ Parti Anamur Ailesi ve şahsım adına, Merhume kızımız Deniz’e, ALLAH’tan gani gani rahmetler, Sn. Ayhan Akşahin arkadaşımıza, ailesine ve sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Ruhun şad, mekânın CENNET olsun güzel Deniz’imiz. Nurlar içerisinde uyu inşallah.” dedi.

 

MEHMET DUTAR’DAN TAZİYE MESAJI

 

İYİ Parti Mersin İl Başkanı Mehmet DUTAR’da bir taziye mesajı yayınlayarak acılı ailenin üzüntülerini paylaştı ve aileye sabır diledi.

 

       

 

“Önceki dönem Akdeniz İlçe Başkanımız Ayhan Akşahin’in kıymetli kızı Deniz Akşahin’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim.

Merhumeye Yüce Allah’tan rahmet, Ayhan başkan ve ailesine başsağlığı ve sabırlar dilerim. Ruhu şad mekânı Cennet olsun.”

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi