gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 52  
»Bugün 791  
»Toplam 15040163  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.140.185.147
» Bu sitemizi ziyaretiniz
İYİ PARTİ LİDERİ MERAL AKŞENER HASTANEYE KALDIRILDI

İYİ PARTİ LİDERİ MERAL AKŞENER HASTANEYE KALDIRILDI

Tarih 12 Ocak 2023, 23:49 Editör

İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in "Kalp çarpıntısı, ritim bozukluğu" teşhisi ile Ankara Güven hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

İYİ PARTİ LİDERİ MERAL AKŞENER HASTANEYE KALDIRILDI

İYİ Parti Lideri  Meral Akşener’in "Kalp çarpıntısı, ritim bozukluğu" teşhisi ile Ankara Güven hastanesine kaldırıldığı öğrenildi.

 

            İYİ PARTİ SÖZCÜSÜ KÜRŞAD ZORLU AÇIKLAMA YAPTI
 

İYİ Partinin Sözcüsü Kürşad ZORLU sosyal medya hesabından bir açıklamada bulunarak: "Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburcu olması planlanmaktadır" dedi.,

HASTANEDEN DE AÇIKLAMA YAPILDI

Ankara Güven Hastanesi'nden de yapılan açıklamada, İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Merak AKŞENER’in durumu ile ilgili olarak da: “Meral  Akşener, 12.01.2023 tarihinde hafif bir çarpıntı şikayeti ile hastanemize başvurmuştur. Yapılan tetkiklerinde sorun tespit edilmemiştir. 13.01.2023 tarihinde taburculuğu planlanmıştır" denildi

DOKTOR TURHAN ÇÖMEZDEN AÇIKLAMA: ”GÖZLEM AMACIYLA HASTANEDE TUTULACAKTIR”

İYİ Parti Genel BaşkanI Başdanışmanı Dr.Turhan Çömez Güven Hastanesi önünde gazetecilere açıklamalarda bulundu. Dr. Turhan  ÇÖMEZ: “Genel başkanımız, genel merkezdeki toplantıda  bir çarpıntı hissettiğini söyledi. Hepinizin bildiği gibi çok yoğun bir çalışma temposu içerisinde. Bu çarpıntı şikayeti üzerine, biz hastaneye gelmeyi uygun gördük. Hastanede acil bölümünde tetkikleri yapıldı. Bütün tetkikler tamamlandı. Gözlem amacıyla bu akşam hastanede tutulacak. Yarın taburcu edilmesi planlanıyor." dedi.

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz da yaptığı açıklmada: "Genel Başkanımız Meral Akşener, bugün genel merkez çıkışında kalp çarpıntısı şikayeti nedeniyle Güven Hastanesine geldi. Röktörlerimiz bu konuyla ilgili gerekli tetkikleri yaptılar. Tetkikler sonucu, ciddi bir şey olmadığı konusunda bizi bilgilendirdiler. Kendisi bu akşam için hastanede kalacaktır" dedi.

DR. BERKAN ÖZPOLAT "YARIN TABURCU EDİLECEK"

Akşener'e  rahatsızlığı anında müdahalede bulunan Dr. Berkant ÖZPOLAT:  "Sayın Meral Akşener, çarpıntı şikayetiyle hastanemize başvurdu. Bir problem tespit edilmemiştir. Hayırlısıyla yarın taburcu edilecektir" dedi.

www.gazeteanamur.com  olarak Sayın Genel Başkan Meral AKŞENER’e Allah’tan sağlık ve şifalar diliyoruz. İYİ ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi