gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 12  
»Bugün 204  
»Toplam 15054077  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.216.83.240
» Bu sitemizi ziyaretiniz
www.anamur.tv Açıldı

www.anamur.tv Açıldı

Tarih 21 Ocak 2013, 18:27 Editör admin

www.anamur.tv ve Türkmen Fm Açıldı

     Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe haftasonu açılışı gerçekleştirilen www.anamur.tv'nin açılış törenine katıldı.

     Cumartesi saat 13:30'da Yeni Çevre Yolu üstünde gerçekleşen açılışa Başkan Mehmet Türe'nin yanı sıra Anamur Kaymakamı Cengiz Cantürk, Bozyazı Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Bozyazı Belediye Başkan Vekili ve Bozyazı MHP İlçe Başkanı Ali Yılmaz katıldılar.

     Açılış konuşmasının ardından Kuran okunarak dua edildi. Yapılan duanın ardından misafirler kurdela kesimi için binanın 3.katına çıktılar. Kurdelayı www.anamur.tv ve 100.6 Radyo Türkmen FM'i de ailelerine katan Datasurf Medya Yapım sahibi Yılmaz İnceer, Anamur Kaymakamı Cantürk, Bozyazı Kaymakamı Erkayıran ve Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe birlikte kestiler. Kurdela kesimin ardından konuklara Tv ve radyo stüdyoları tanıtıldı. Kaymakam ve Belediye Başkanları iyi dilek temennilerinde bulundu. Kaymakam Cengiz Cantürk Basın'dan yansız ve doğru bilgi ile habercilik yapmalarını beklediklerini ifade ederken Belediye Başkanı Mehmet Türe 'işimiz namusumuzdur' anlayışının hakim olacağı bir sistemle hizmet, kamuoyunu bilgilendirme ve tarafsızlığın önemine vurgu yaptı.

     TV ve Radyo sorumlusu Ercan Baş ve Program Yapımcısı Canan Saadet Aksakal Tv ve FM ile ilgili verdikleri bilgide yayınlarının internet üzerinden tüm dünyaya ulaşacağını, radyonun Alanya'dan Silifkeye, kıbrıs'tan Ermenek'e kadar ulaşacağını ve Anamur'un sesi olacaklarını ifade ettiler.

     Açılışın ardından Kaymakamlar ve Belediye Başkanları Radyo Türkmen Fm'de canlı yayına alınarak sohbet ettiler. www.anamur.tv ve Türkmen Fm ailesi programa katılanlarla hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi