gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 44  
»Bugün 985  
»Toplam 15050473  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.134.118.95
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Çıngı'ya Ülkücü İşçilerden Plaket!

Çıngı'ya Ülkücü İşçilerden Plaket!

Tarih 30 Kas?m 2012, 21:59 Editör

Mersin'de bulunan Ülkücü İşçiler Derneği tarafından Muharrem ayı nedeniyle Aşure etkinliği düzenlendi.

Mersin’de bulunan Ülkücü İşçiler Derneği tarafından Muharrem ayı nedeniyle Aşure etkinliği düzenlendi.

 

   

Dernek binasında gerçekleştirilen etkinlikte Milliyetçi Hareket Partisi Akdeniz İlçe Başkanvekili Remzi Çıngı’ya katkılarından dolayı plaket verildiği etkinliğe MHP Mersin Milletvekili Ali Öz, İl Genel Meclisi Başkanı Fahrettin Kılınç, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, MHP Yenişehir İlçe Başkanı Alihan Küçük, İl Genel Meclisi’nin MHP’li üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

   

Dernek Başkanı Metin Atunbakır, MHP Akdeniz İlçe Başkanvekili Remzi Çıngı’ya plaketini verirken, yaptığı konuşmada, “Böylesi önemli etkinliklerde her daim yanımızda olan Sayın Remzi Çıngı sonsuz teşekkür ederim. Çünkü ne zaman ihtiyacımız olsa hep yanımızda olmuştur. Bugünde böylesi bir organizasyonda bizleri yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum.” dedi.

MHP’li Çıngı, “Ülküsüz insan dümensiz, pusulasız bir gemi gibidir.”

 

                 

Verilen plaket nedeniyle teşekkür eden MHP’li Çıngı da, “ Ülkücü İşçiler Derneği, ilimizde önemli çalışmalar yürütüyorlar. Bizler de bu çalışmaları sırasında veya ihtiyaç duyduklarında yanlarında olmaya özen gösteriyoruz. Ülküler uzak hedeflidir, uzun vadelidir. Ülküler önümüzdeki yılları, önümüzdeki yüzyılları kapsayabilir. Ama ülkü insanının kalbini aydınlatan bir ışıktır. Ülkü insanlara yönünü tayin etmesini sağlayan bir kılavuzdur. Milletler için de millî ülkü, milletin kılavuzu, milletin yolunu aydınlatan güneşidir. Ülküsüz insan dümensiz, pusulasız bir gemi gibidir. Ülkücülüğümüz, Türk milletinin en kısa, yoldan, en kısa zamanda modern uygarlığın en üst kademesine yükseltilmesi, müreffeh, mutlu bir hayata erdirilmesi, kendi gücüyle ayakta durabilecek bir hâle getirilmesi ve her çeşit korkudan, baskıdan uzak olarak, hür, müstakil yaşaması ülküsüdür.  Rahmetli Başbuğ’umuzun tabiri ile tıbbiye laboratuarları ile ilahiyat fakültelerinin koridorlarını birleştiren yani ilim ile imanı esas alan Ülkü Ocakları, bünyesinden birçok aydın kişilik çıkarmayı başarmıştır.  Ülkücü işçiler, şanlı bir mazinin atiye açtığı aydınlık bir yoldur. Milyonlarca Türk gencini, milletinin kendi değerleri ile tanıştırmak ve bir hayat tarzı oluşturmak için kurulan bir milli okuldur. Bu okulun verdiği şuur, Türk milleti için yapılabilecek her türlü fedakârlığın alt yapısını oluşturur. Bu yapı var oldukça, Türkiye’nin yarınları da garanti altında demektir. Türkiye’nin dört bir yanında tüten ocaklar, vatanın bütünlüğü, milletin birliği adına inanç ve Türk milletinin her alanda yükseltilmesi noktasında ülkü sahibi bireylerin yetişmesi için kurulmuş en büyük sivil toplum kuruluşunun başında gelmektedir. Emperyalizmin her türlü kolu karşısında, milleti adına çelik yumruk olmuş Ülkücüler, kendi temelini oluşturan eğitim, kültür ve bilgi aktarıcılığı noktasında da yoluna devam etmektir. Bu bayrak dalgalandıkça devam edecektir. Bu bağlamda Ülkücü işçi kardeşlerimize her fırsatta destek vermeyi görev edindik. Bundan sonra da ne zaman ihtiyaç olsa yanlarında olacağız” dedi.

Kuran okunarak başlayan Aşure etkinliği daha sonra dağıtılan Aşurelerle devam etti.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi