gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 10  
»Bugün 255  
»Toplam 15054128  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.147.104.248
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Anamur Bu Cuma Akşamı TRT Yol Arkadaşım'da

Anamur Bu Cuma Akşamı TRT Yol Arkadaşım'da

Tarih 22 Kas?m 2012, 07:47 Editör admin

TRT Yol Arkadaşım bu hafta Anamur çekimlerini yayınlayacak.

     TRT Haber ekranlarında izleyici ile buluşan Yol Arkadaşım programı'nın bu haftaki bölümünde Anamur yayınlanacak.


     Gezi Kültür programı olarak büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Yol Arkadaşım programı için Anamur'da gerçekleştirilen çekimler esnasında yoğun hava muhalefeti yaşanmıştı. Yağmur dolayısıyla çekimler ertelenmiş set ekibi Anamur mesaisini uzatmıştı. Yönetmenliğini Neşe Uğur Nohutçu, sunuculuğunu ise Nilgün Esin'in yaptığı Yol Arkadaşım programına Anamur Belediyesi de personel, araç ve konaklama konusunda destek oldu.

     Anamur Belediyesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü Görevlisi Muhammed İbrahim Arıkan ve gazeteci Orçun Öztürk'ün rehberliğinde Program Yönetmeni Neşe Uğur Nohutçu Anamur'a gelerek çekim planlaması ve ön hazırlık çalışmaları yaptı. Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe'yi de makamında ziyaret eden 7 kişilik Yol Arkadaşım ekibine Başkan Mehmet Türe Anamur hatırası hediyeler verdi.

     Çarşamba, Perşembe ve Cuma günü gerçekleştirilen çekimlere Edebiyat Öğretmeni ve Anamur sevdalısı Aydın Doluoğlu, Emekli öğretmen ve Folklor Araştırmacısı Kadir Uysal, Müzisyenler Şafak ve Hakan Küçükderya, Kına türkücüsü (ağıtcı) Eşe teyze, Malaklar Köyü'nden Muz Üreticisi Mehmet Yıldız ve Nasrettin Köyü sakinleri ile Ovabaşı Köyü'nden vatandaşlar katıldı.

     Çekimler Mamure Kalesi, Anamuryum, Nasrettin Köyü, Malaklar Köyü (Kadılar), iskele, Atatepe, Muz tesisleri ve Kızılaliler Köyü'nde gerçekleştirildi. Çekimlerde yöresel ağıt, halkoyunları, tarihi turistik alanlar ile muz kesimi-işlenişi konu alındı.

     TRT Haber kanalında Cuma akşamı izleyici ile buluşacak olan Yol Arkadaşım'ın bu haftaki bölümünde Anamur yayınlanacak. Anamur ile ilgili program saat 20:30'da başlayacak.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi