gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 34  
»Bugün 444  
»Toplam 15054317  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.17.150.89
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Güzelyurt Mahallesi'nden Pankartlı Teşekkür

Güzelyurt Mahallesi'nden Pankartlı Teşekkür

Tarih 22 Kas?m 2012, 07:46 Editör admin

Güzelyurt mahalle sakinleri Başkan Türe'ye pankartla teşekkür etti.

    Anamur Güzelyurt Mahallesi Muhtarı Hasan Demiral Mahalle sakinlerinin isteği ile stadyum yolu olarak bilinen 19 Mayıs Caddesi'ne bir pankart asarak Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE'ye teşekkür etti.

     Yaz döneminde parke yol olarak yapımına başlanan ve çok kısa bir sürede tamamlanarak hizmete açılan 19 Mayıs Caddesi'nin çift tarafı da ışıklandırıldı. Kaldırım çalışması da tamamlanan 19 Mayıs Caddesi'nde kış döneminde yaşanan tüm olumsuzluklar çözüldü. Geçtiğimiz hafta içerisinde Güzelyurt  Mahallesi Muhtarı Hasan Demiral da stadyum civarında bir pankart astırarak mahalle halkı adına teşekkür etti. Pankartta; Parke Yol, kaldırım ve ışıklandırma çalışmasından dolayı Başkan Türe'ye teşekkür ederiz' ibaresi yer aldı.

     Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE’nin şehiriçinde parke döşenmemiş yol kalmayacak hedefi doğrultusunda Anamur’un turistik yüzü arasında sayılan ve sahile ulaşımı sağlayan ikinci ana yol konumundaki 19 Mayıs Caddesi’ndeki çalışmanın yanı sıra Mehmet Akif Ersoy Caddesi ve iskele Yolu da çift şerit parke yol, kaldırım ve ışıklandırma çalışması kapsamında düzenlendi.

     Geçtiğimiz aylarda Yalıevleri Mahallesi Muhtarı Sami Oktan da mahalle sakinleri adına bir pankart yaptırarak Yalıevleri mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalar dolayısıyla Başkan Türe’ye teşekkür etmişti.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi