gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 52  
»Bugün 566  
»Toplam 15054439  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.216.34.146
» Bu sitemizi ziyaretiniz
MUZBİR Genel Kurulu'nu Yaptı

MUZBİR Genel Kurulu'nu Yaptı

Tarih 25 ?ubat 2012, 18:44 Editör admin

Anamur Muz Üreticileri Birliği Genel Kurulu'nu Yaptı

     Anamur 146. Muz Üreticileri Birliği 7 Olağan Kongresi’ni Kaplan Toplantı Salonu’nda gerçekleştirdi.

     Genel Kurula Anamur’dan Belediye Başkanı Mehmet Türe, Ören Belediye Başkanı Aziz Doluoğlu, İlçe Kurum ve Kuruluş Müdürleri, işadamları, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Siyasi Parti Temsilcileri, MUZBİR eski ve yeni  yöneticileri, Banka Temsilcileri, Basın mensupları, çiftçiler ve vatandaşlar katılırken İl ve Bölge’den de TARSİM Bölge Müdürü irfan Alkan, İl Tarım Müdürü, TEDAŞ Mersin Bölge Müdürü Mehmet Unsu,Yaş Sebze ve Meyve İhracatçılar Sektör  Kurulu Başkanı Kemal Kaçmaz, İthalat Müdürleri ve yatırımcılar katıldı.

     Genel Kurul için oluşturulan Divan’a İlçe Tarım Müdürü Başkanlık ederken Belediye Meclis Üyesi Bünyamin Kozak da divan da yer aldı.

     MUZBİR Başkanı Mehmet Güzel Konuşmasında birlik ve beraberliğe değinirken, bu birlik ve beraberliğin sağlayacağı güç ile çözemeyecekleri yada aşamayacakları hiçbir engelin kalmayacağını vurguladı.

     Faaliyet raporunu bizzat kendisi okuyan Mehmet Güzel ayrıca MUZBİR tarafından yürütülen çalışmalara destek veren başta Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe olmak üzere, Tarsim il Müdürü, Tedaş İl Müdürü, Banka Müdürleri, çiftçiler, yatırımcılar ve tüm diğer katkısı olanlara teşekkür etti.

     Tanıtıma önem verdiklerini ifade eden Güzel Belediye başkanı Mehmet Türe’den otogar içerisinde muz satış bürosu istediklerini ve bunun Başkan Türe tarafından desteklendiğini ve muz satış ve tanıtım bürosunun faaliyete başladığını söyledi.

     Genel Kurul’da iyi tarım belgeleri de sahiplerini buldu. 51 çiftçi dünya standartlarında kaliteli muz üretimi gerçekleştirmeleri dolayısıyla bu belgeyi almaya hak kazandı. Abdullah Gümüş, Semra Yılmaz ve Ali Yılmaz’a 51 çiftçiyi temsilen belgeleri verildi.

     Başkan Türe yaptığı konuşmada Muz’un Anamur için vazgeçilmez olduğunu, şuan sofralarımıza ekmek getiren muzun ileride insanlarımıza 4 x 4 cipler getirmesini ve kazandırmasını dileyerek MUZBİR’e katkılarının daima süreceğini ifade etti.

     İl dışından gelen katılımcılara plaketler verilirken bu plaketleri MUZBİR Başkanı Mehmet Güzel, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve Ören Belediye Başkanı Aziz Doluoğlu Banka Bölge Temsilcileri’ne, Tarsim Bölge Müdürü’ne ve TEDAŞ Bölge Müdürü’ne, Ziraat Odası Başkanı Mustafa Güngör'e birlikte takdim ettiler.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi