gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 72  
»Bugün 1987  
»Toplam 15051475  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.138.118.250
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Şehidimiz Hakan Balta toprağa verildi

Şehidimiz Hakan Balta toprağa verildi

Tarih 13 Eyl?l 2012, 02:20 Editör

Şehit Hakan BALTA Anamur Otogar Camiinde düzenlenen tören sonrasında Malaklar Köyünde toprağa verildi.

Hakkari’deki operasyon sırasında PKK’lı vatan hainlerince şehit edilen Hakan BALTA Anamur Otogar Camiinde düzenlenen tören sonrasında Malaklar  Köyünde toprağa verildi.

  

Askeri bir helikopterle Anamur Yalıevleri Mahallesindeki  Hava Radar Komutanlığı Sosyal Tesislerine getirilen şehidin naaşı, burada hazır bekletilen cenaze aracı ile Anamur Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Anamur Devlet Hastanesi morgunda şehidin babası Salim ve annesi Ayşe Balta ile kardeşleri Sinan Balta ve Dilek Çetinkaya son kez şehidin yüzüne kısa bir süre bakarak gördüler. Şehit Piyade Uzman Onbaşı Hakan Balta'nın naaşı, ikindi namazı sonrasında Anamur Belediyesi cenaze nakil aracıyla Otogar Camisi'ne namazının kılınması için getirildi. Cenaze töreninde şehidin kardeşi olan Dilek Çetinkaya gözyaşlarını tutamazken, anne ve babanın sakin bir vaziyette ve sükûnet içinde oldukları görüldü. Otogar Camiinde kılınan cenaze namazı sonrasında tekraren cenaze nakil aracına konulan şehidin cenazesi, Malaklar köyü mezarlığına götürüldü. Cenazeye binlerce vatandaş araçlarla eşlik etti.

        

Malaklar Köyü Mezarlığında dini törenle şehit Hakan BALTA dua edilerek toprağa verildi.

Cenaze namazına şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Hasan Basri Güzeloğlu,  Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, Anamur Kaymakamı Cengiz Cantürk, Bozyazı Kaymakamı Mustafa Erkayıran, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe,  AK Parti Mersin Milletvekilleri Ahmet Tevfik Uzun ve Nebi Bozkurt, CHP Mersin Milletvekilleri Vahap Seçer ve Aytuğ Atıcı, Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever ile askeri ve mülki erkan, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Vatandaşların evlerine ve işyerlerine Türk Bayrağı astıkları görüldü.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi