gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 5  
»Bugün 296  
»Toplam 15054169  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.15.197.123
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Anamur MHP'de Bayramlaşma

Anamur MHP'de Bayramlaşma

Tarih 23 A?ustos 2012, 08:35 Editör admin

Türk Milliyetçileri bayramın üçüncü gününde bir araya geldi.

     Anamur Milliyetçi Hareket Partisi ilçe Teşkilatı'nın Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününde düzenlediği Bayramlaşma ve Yemek Programı'na yüzlerce vatandaş ve partili katıldı.

     Ramazan Bayramı'nın 3.günü saat 19:30'da İlçe Teşkilatı Binası önünde gerçekleşen Bayramlaşma ve Yemek Programı'na katılanlar saatler önceden İlçe Binası önüne gelerek bayramlaşmaya başladı. Müzik yayını ile şenlik yerine dönen ilçe Binası önü sabah saatlerinde Üç Hilal ve Türk Bayrakları ile donatıldı. İlçe Binasına da Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ, Genel Başkan Dr.Devlet BAHÇELİ ve Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün dev posterleri ile Büyük bir Türk Bayrağı asıldı. 19:30 sularında başlayan Yemek Programı'na MHP Mersin Eski Milletvekili Hidayet Kılınç, İlçe Başkanı Ramazan Yalçın, Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE, Ören Belediye Başkanı Aziz Doluoğlu, Milletvekili Aday Adayı Sinan Kutlay ve Anamur Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Oktar ile eski ve yeni teşkilat yöneticileri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

     İlçe Binası önünde hazırlanan masalarda bulunan yaklaşık 1000 kişiye tek tek yemek servisi yapıldı. yemek Sonrası Mehmet Doğan ve Veli Savcı'nın yaptırdığı dua ile Milliyetçi Hareket Partililer Ülkemizin bekası, dirlik ve düzenimizin daimiyeti için yakarışta bulundu.

     MHP İlçe Başkanı Ramazan Yalçın konuşmasında bu bayramlaşma ve yemek programının organizasyonunda görev alan MHP İlçe Yönetimi'ne, destek veren Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE'ye, belediye personeline ve katılımcılara teşekkür etti. Başkan Ramazan Yalçın Türkiye'nin içerisinde bulunduğu gerçeği Suriye ve Irak örnekleriyle gösterdi. İlçe Başkanı Yalçın ülkemizin götürülmek istendiği felekat konusunda vatandaşları uyarırken, iktidar sahiplerinin Türk Milleti'nin isteklerine göre hareket etmediğini belirtti.

     Ören Belediye Başkanı Aziz Doluoğlu yaptığı konuşmada Ören'de Bayramın ikinci günü kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ahmet Cevahir Tolu'nun ailesine ve Milliyetçi Camia'ya başsağlığı diledi.

     Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Oktar yaptığı konuşmada terör olaylarına değinirken, 'üç beş çapulcuya pabuç bırakacak değiliz' dedi.

     MHP Mersin eski Milletvekili Hidayet Kılıç yaptığı konuşmada hükümetin açılım söylemini eleştirerek, terörün hortlatıldığını ve bunun sorumlularının şuan Türkiye'yi yönetenler olduğunu, derhal istifa etmeleri gerektiğini belirtti.

 

         

       

        BAŞKAN TÜRE'den Açıklama

     Bayram öncesi Mersin'de gerçekleştirilen MHP il Başkanlığı ve Ülkü Ocakları İl Başkanlığı iftar yemeklerine de katılan Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE konuşmasında Tunceli'de meydana gelen kaçırılma olayının akıllarda soru işareti bıraktığını, kendisinin de Ordu Mensubu olarak o bölgede görev yaptığını ve kimin neye hizmet ettiğini çok iyi bildiklerini ifade etti. Başkan Mehmet TÜRE Türkiye'yi Türk Milliyetçilerinin yöneteceğini bunun için de Yerel'den Genel'e tüm iktidarlara talip olduklarını, önce çalışarak, hizmet ederek, ayrım yapmayarak yerel iktidarı kazanacaklarını, yerel seçimlerin kazanılarak belediye sayısının artırılmasıyla Genel İktidara koşulacağını söyledi. Başkan TÜRE seçim öncesi 20'ye yakın büyük projeyi vaad ettiklerini ve bunlardan 16'sını gerçekleştirdiklerini, Anamur Belediyesi'nin Akdeniz Bölgesi'nde hizmette tek olduğunu ve ikinci dönemde başkalarının hayal bile edemeyeceği projeleri hayata geçireceklerini ifade etti.  Yapmayı planladığı ve söz verdiği projelerin yüzde seksenini gerçekleştirdiğini ifade eden Başkan TÜRE partililere hitaben 'Sizlerin desteğiyle evel Allah hepsini ve daha fazlasını gerçekleştireceğiz' dedi.

ADRESİM MHP

     Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE konuşmasına hiçbir ayrım yapmaksızın hizmeti herkese ve heryere götürdüklerini, Anamur'un emrinde olduklarını kaydetti. Başkan TÜRE dedikodulara cevaben ise ilçe binasını göstererek Ben Türk Milliyetçisiyim, Adresim Milliyetçi Hareket Partisi'dir, adresim 4.kattır, Üç Hilal'dir diye haykırdı. Başkan TÜRE; 'Sizlerin desteği ile ikinci dönemimizde Anamur'a başkalarının hayal bile edemiyeceği projeleri kazandıracağız' dedi.

BAŞKAN'DAN DESTEK İSTEĞİ

     Başkan TÜRE konuşmasının sonunda teşkilatından destek isteyerek; 'Sizlerin desteği ile bu projeleri hayata geçirdik, Allah'ın izniyle ve sizlerin desteğiyle Anamur'da ikinci dönemimizde büyük başarılara imza atmayı sürdüreceğiz, ben teşkilatıma, sizlere emanetim, emanete nasıl sahip çıkılırsa bana öyle sahip çıkmanızı istiyorum, benimle olduğunuzu bilmek bize güç veriyor' dedi. Başkan TÜRE yemek ve bayramlaşma programına İlçe Başkanı Ramazan Yalçın ile birlikte karar verdiklerini, ilerleyen günlerde yapılacak olan pazaryeri ve diğer açılışları da birlikte planladıklarını kaydetti.

YALÇIN: VARLIĞIMIZ TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN!

İlçe Başkanı Ramazan YALÇIN ‘da son olarak yaptığı konuşmada yakında düğün ve nişanları olacak gençlerin günlerini tek tek partililere duyurdu. Birlik beraberlik içinde çalışmaları sürdüreceklerini, gelecek dönemlerde de yerel iktidarla birlikte genel iktidarı sağlamak için de mücadele edeceklerini, burada sağlanan bayramlaşma programı ile MHP’nin her zaman gücünü ortaya koyduğunu, MHP’nin birlik, beraberlik ve Türk Milletinin sigortası olduğunu, Türk Milliyetçilerinin varlığının her zaman için Türk Milletine armağan olduğunu belirtti. Yalçın sözlerini “Varlığım Türk varlığına armağan olsun! Ne mutlu Türküm diyene!” şeklinde tamamladı.

Parti binası önünde yapılan konuşmaların ardından partililer ve vatandaşlar Başkanlar ile sohbet etti. Bayramlaşma gerçekleştirildi ve fotoğraf çekimleri sonrasında program son buldu..

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi