gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 41  
»Bugün 1031  
»Toplam 15050519  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.119.159.150
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Ahmet Cevahir Tolu Kalp Krizi Sonucu Vefat Etti

Ahmet Cevahir Tolu Kalp Krizi Sonucu Vefat Etti

Tarih 22 A?ustos 2012, 08:14 Editör

Anamur Ören beldesinin sevilen insanı Ahmet Yalçın Cevahir TOLU kalp krizi sonucunda vefat etti.

Ahmet Cevahir Tolu Kalp Krizi Sonucu Vefat Etti

Mersin’in Anamur İlçesi, Ören Beldesinde akraba ziyaretlerinde bulunmak ve tatile geçirmek üzere gelen, Ahmet Cevahir Tolu (63 yaşında) geçirdiği kalp krizi sonucunda Ramazan Bayramı’nın 2. Günü geceleyin hayatını kaybetti.

Ramazan Bayram dolayısıyla memleketi olan Anamur’un Ören Beldesine gelen Tolu, Devlet Demir Yolları Genel Müdürlüğünde müşavir olarak görev yapmaktaydı.  Ören beldesi halkı arasında çok sevilen Yalçın Cevahir Tolu 1999 MHP Ören Belediye Başkan adayı olarak seçimlere katılmış, seçilememiş olmasına rağmen gönüllerde taht kurmuştu.. Yalçın Cevahir Tolu Bayramın 3. Günü olan 21 Ağustos’ta Öğlen namazını müteakip Ören Beldesi, Nasrettin mahallesi mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze Törenine Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, MHP Anamur İlçe Başkanı Ramazan Yalçın, 21. Dönem Mersin MHP Milletvekili Hidayet Kılınç, 2004-2009 arası Ören Beldesi Belediye Başkanı Hüseyin Ülkü, 2004-2009 arası Çarıklar Beldesi Belediye Başkanı Sezai Şimşek, Has Parti Mersin 24. Dönem 1. Sıra Milletvekili adayı Namık Sinanoğlu, Aydıncık Özel İdare Müdürü Mehmet Ünal Erdal, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri, siyasi parti yöneticileri ve birçok seveni ile yöre halkı katıldı.

Ören Belediye Başkanı Aziz Doluoğlu Antalya’da olduğundan cenaze törenine yetişemedi ancak aynı gün Ören beldesine dönerek Merhumun yakınlarına başsağlığı ziyaretlerinde bulundu.

Ören Belediye Başkanı Azizi DOLUOĞLU Bayram’ın 3. Günü düzenlenen MHP Anamur İlçe Yemeği ve bayramlaşma töreninde de yaptığı konuşmada üzüntüsünü dile getirdi. DOLUOĞLU: “Ören beldesi bir ülkücü büyüğünü kaybetti. Bundan dolayı çok üzüntülüyüz. Allah yöre halkına ve kardeşimizin yakınlarına sabır versin” şeklinde duygularını dile getirdi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi