gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 42  
»Bugün 563  
»Toplam 15050051  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.147.61.142
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Şehitlerin kimlikleri belli oldu

Şehitlerin kimlikleri belli oldu

Tarih 05 A?ustos 2012, 19:35 Editör

Çukurca'da teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan askerlerin baba ocaklarına ateş düştü.

           Şehitlerin kimlikleri belli oldu

Çukurca'da teröristlerin saldırısı sonucu şehit olan askerlerin baba ocaklarına ateş düştü.

Hakkari Çukurca'da teröristlerin saldırısı sonucu şehit edilen askerlerin baba ocaklarında hüzün var.

Hakkari Çukurca'da teröristlerin saldırısı sonucu şehit edilen askerlerden Uzman Çavuş Ahmet Kurak'ın Malatya'daki baba ocağına ateş düştü.

Malatya Merkez Şehit Fevzi Mahallesi'ndeki Kurak ailesine haber verilmesi ile evde feryat koptu. Olay yerine 112 ambulansları intikal etti. Malatya Belediyesi İtfaiye görevlileri tarafından şehidin evinin bulunduğu sokak ile cadde Türk bayrakları ile donatıldı. Şehidin yakınları baygınlık geçirince 112 ambulanslarında müdahale edildi. Baba ise yakınları tarafından zorla teskin edildi. Bu arada, babası el arabacılığı yapan, 3 kız 2 kardeşten biri olan Uzman Çavuş Ahmet Kurak'ın 4 yıl önce asker olduğu belirtildi.

Ailenin komşusu Metin Canyeter, şehidin, ailesinin geçimine maddi destek sağladığını belirtti.

Kurak'ın, babasının emekli olabilmesi için primlerini de yatırdığını ifade eden Canyeter, baba Mustafa Kurak'ın zaman zaman komşulara 'Ahmed'imin nişanlandığını, evlendiğini görsem koç keseceğim' dediğini söyledi. Canyeter, Kurak'ın Hakkari'ye gönüllü olarak gittiğini öğrendiklerini ifade etti.

Şehit Çevik'in Zonguldak'taki evinde hüzün var

Hakkari'nin Geçimli köyündeki karakola teröristlerce düzenlenen saldırıda şehit olan Jandarma Er Metin Çevik'in, Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Ormanlı Beldesi Başören köyündeki evinde hüzün var.

Geçimli köyündeki askeri karakola teröristlerce düzenlenen saldırıda, şehit olan er Metin Çevik'in, Başören köyü Çömetenler Mahallesi'nde yaşayan ailesine acı haberi askeri yetkililer verdi.

Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Albay Yalçın Enç ve İlçe Müftüsü Mustafa Erkan, Şehit Çevik'in ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Anne Çevik ise, taziye ziyaretine gelenlere, en son oğluyla telefonda görüştüklerinde kendisine oruç tuttuğunu ve hiç bırakmadığını söylediğini ifade etti.

Baba Recep Çevik, AA muhabirine, 2 kız, 1 erkek çocuğu olduğunu belirterek, 'Oğlum yaklaşık 15 gün sonra terhis olacaktı. Türk halkının başı sağ olsun, acımız büyük' dedi.

Saldırıda şehit olan Uzman Jandarma Kamil Çelikkaya'nın (42) Kırşehir'in Çiçekdağı ilçesine bağlı Köseli beldesindeki baba evinde de hüzün var.

Şehit Uzman Çavuş Çelikkaya'nın Köseli beldesinde oturan ailesi, oğullarının şahadet haberiyle büyük üzüntü yaşadı. Şehidin baba evine ve evin bulunduğu sokağa Türk bayrakları asıldı.

Gözyaşlarına hakim olamayan anne Fadime Çelikkaya, komşuları ve sağlık görevlileri tarafından teskin edilmeye çalışıldı.

Baba Ahmet Çelikkaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, oğlu ile dün akşam telefonda konuştuğunu ifade ederek, 'Oğlum, 'Baba biz iftarı açalı bayağı oldu. Şimdi çay içmeye gidiyoruz' dedi, iyi olduğunu söyledi. 'Bugün nöbetim var' demişti, annesiyle de konuştu. Onlar bizden kötü olsun, kendi ateşlerinde yansınlar' dedi.

Çelikkaya, oğlunun 1 yıldır Hakkari'de görev yaptığını, 17 gün önce yıllık izne geldiğini kaydetti. Şehit Uzman Çavuş Çelikkaya'nın evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Çatışmada şehit olan jandarma er Burak Mevlüt Tütüncüoğlu'nun dedesinin yaşadığı Çorum'un Alaca ilçesindeki evde hüzün yaşanıyor.

Şehit Burak Mevlüt Tütüncüoğlu'nun dedesi Mustafa Duygun'un Yıldızhan Mahallesi'ndeki evinin balkonuna  Türk bayrağı asıldı.

Evli ve 1,5 yaşında bir çocuk babası olan şehit er Tütüncüoğlu'nun dedesi Mustafa Duygun, çok üzüldüklerini belirterek, 'Vatanımız sağ olsun, Allah bizlere sabır versin. Bu kan bitsin artık. Bizim canımız yandı başkalarının yanmasın. Allah bütün şehitlerimize rahmet etsin. Acı bir şey. Biz şimdi çocuğuna ne diyeceğiz' dedi.

http://www.internetajans.com/haber/sehitlerin-kimlikleri-belli-oldu-haberi-12211h.html

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi