gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 24  
»Bugün 499  
»Toplam 15054372  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.142.174.55
» Bu sitemizi ziyaretiniz
AGİAD ve Belediye'den İftar

AGİAD ve Belediye'den İftar

Tarih 01 A?ustos 2012, 11:05 Editör admin

AGİAD ve Belediye Ortak İftar Yemeği Düzenledi

        30 Temmuz Pazartesi akşamı Akdeniz Genç İşadamları ve Üreticileri Derneği (AGİAD) ile Anamur Belediyesi işbirliğinde Yeni Cumhuriyet Meydanı’nda verilen iftar yemeğine binlerce insan katıldı.

 

        Saat 19:30 sularında başlayan yemek dağıtımı toplam 4 ayrı noktadan gerçekleşirken menüde kavurma, pilav, çorba, tatlı, ayran ve su yer aldı. İftar saati geldiğinde Yeni Cumhuriyet Meydanı’nın tamamına yakını doldu. Okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı.

 

 

        İftar sonrası saat 21:00’de Kuran okundu ve sonrasında Bosna Hersek’ten gelen  Bosnalı ve Sırp çocuklardan oluşan 110 kişilik “Bosna-Hersek Fatih Sultan Mehmet Han Korosu” sahneye çıktı. Türkiye’nin bir çok yerinde sahne alan Bosna Hersek Fatih Sultan Mehmet Han Korosu seslendirdiği birbirinden güzel ilahilerle izleyenleri mest etti. Zaman zaman koro şefinin de yönlendirmesiyle vatandaşlar nakaratları söyleyerek koroya katıldı. Gecenin sonunda sponsor firmalara şilt takdim edildi. Bosna hersek fatih Sultan Mehmet Han Korosu’na ise Anamurluları temsilen koro şefine Belediye Başkanı Mehmet Türe Muzlu kadın heykelciği hediye etti. Başkan Türe konuşmasında; Böyle bir akşamda Anamurlularla bir araya gelmekten ve bu muhteşem koroyu izlemekten büyük zevk aldık, kendilerine Anamur’a geldikleri için teşekkür ediyorum. AGİAD’a ve organizasyonda görev alan arkadaşlar ile emek sarfeden belediye personelime teşekkür ediyor tekrar tüm hemşehrilerime hayırlı ramazanlar diliyorum’ dedi. Saat 23:30’a kadar süren etkinliğin sonunda muhteşem bir havai fişek gösterisi gerçekleşti.

 

        Proğrama Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, Ören Belediye Başkanı Aziz Doluoğlu, Akdeniz Genç İşadamları ve Üreticileri Derneği (AGİAD) Başkanı Şeref Emil, MHP İlçe Başkanı Ramazan Yalçın, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Yıldırım, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kerim Çilingir, Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi