gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 49  
»Bugün 821  
»Toplam 15050309  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.145.47.253
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Pazaryeri'ne Çıkan Yollar  Yeniden Düzenleniyor

Pazaryeri'ne Çıkan Yollar Yeniden Düzenleniyor

Tarih 20 Temmuz 2012, 14:39 Editör

Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler dün sabah saatlerinde Pazaryeri'ne ulaşan eski Atatürk Anıtı önünden başlayan yolları sökmeye başladı.

Pazaryeri'ne Çıkan Yollar  Yeniden Düzenleniyor

 

Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE'nin dev projeleri arasında yer alan ve tamamlanmasıyla Anamur'un geleceğine hitap edecek Şehit Uzman Çavuş Atanur Bal Kapalı Pazaryeri'nin yapım aşamasında son noktaya gelindi.

 

 

Akdeniz'in en büyük kapalı pazar yeri olma özelliğiyle bölgenin de dikkatini çeken Şehit Uzman Çavuş Atanur Bal Kapalı Pazaryeri'nde hummalı bir çalışma yürütülüyor. Geçtiğimiz hafta Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE ilgili tüm personelleri Pazaryeri'nde toplayarak teknik toplantı yapmıştı. Toplantının ardından Pazaryerinin üst bloklarında kalan kısımların betonarme çalışması tamamlandı ve Pazaryeri girişinde yer alacak Zabıta Kontrol Noktası ile tuvaletlerin son düzenlemeleri başladı.

 

 

7000 metrekare kapalı alan olmak üzere toplam 10000 metrekareye ulaşan büyüklüğüyle Anamurlulara hizmet edecek olan Kapalı pazaryerinin tamamlanmasını pazar esnafları da sabırsızlıkla bekliyor. Anamur Belediye Başkan Vekili Ali Ayhan Fen işleri Müdürü Hüseyin Gürel ile birlikte dün çalışmaları yerinde inceledi. Saha sorumlularından bilgi alan Belediye Başkan Vekili Ali Ayhan pazaryerine ulaşan yolların söküm çalışmalarını da izledi.

 

 

Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler dün sabah saatlerinde Pazaryeri'ne ulaşan eski Atatürk Anıtı önünden başlayan yolları sökmeye başladı. Pazaryeri etrafında da yapılacak olan tahliye yolunun da zemin çalışmasına başlanırken yapılan düzenleme ile Pazaryeri projesinin bütünleşeceği ifade edildi.

 

 

Güvenlik kamera sistemli, ses ve ışık donanımlı, Zabıta Kontrol Noktalı, engelli, bay ve bayan tuvaletli yeni pazaryeri yakında hizmete girecek.

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi