gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 59  
»Bugün 1947  
»Toplam 15051435  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.133.141.6
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Bahçeli: Öcalan İmralı'da mı?

Bahçeli: Öcalan İmralı'da mı?

Tarih 13 Haziran 2012, 00:21 Editör

Bahçeli Isparta'dan Ankaraya dönüşte gazetecilerle sohbetinde çok ilginç bir soru sırdu...

        Teröre çözüm arayışına giren CHP'nin 'görüşelim' teklifine kapıyı kapatan MHP'den, Başbakan Erdoğan'a yönelik bir soru geldi: Öcalan İmralı'da mı?

 

        MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Isparta-Ankara yolunda bir grup gazeteciyle sohbet etti.

 

        Bu konuşmada bulunan gazetecilerin, gazetelerinde kaleme aldıkları haberlerin ortak noktası, Bahçeli'nin Başbakan Erdoğan'a yönelttiği bir soru oldu.

 

        CHP'nin başlattığı teröre çözüm çalışmasıyla başlayan tartışmalar değinen ve İmralı’dan ses çıkmadığını dile getiren Bahçeli, "Abdullah Öcalan İmralı’da mı acaba?" diye sordu.

 

        Kendileriyle de görüşme talebinde bulunan CHP'ye yönelik, "Her gün teklif getirebilirler, her gün de reddedilebilirler" diyen Bahçeli şunları söyledi:

 

        "Bugün sözde Kürt sorunu üzerinde iktidar ve muhalefet belli bir eksende buluşmuş ise ve bu eksende birtakım kurumsal denemelere girilmek isteniyor ise o zaman nedir bunlar? Toplu mutabakat komisyonu, bir de akil adamlar grubu. Bu düşüncelere sahip olan Abdullah Öcalan, İmralı’da daha evvel her konuda fikirler sürerken şimdi niye sessiz kalıyor? Acaba, bu konularda olup bitenden mi habersiz, yoksa İmralı’da mı değil? Bu kadar sessizlikten bu soru aklıma geliyor. Onu da Recep Tayyip Erdoğan’a soruyorum. Orada mı?

 

        Bu kadar derin konuları bilenin cevap vermesi lazım. Bunları karıştırmıyorum. Dört günden beri gazeteler, televizyonlar yazıyor. Bunlar üzerinde duruyorum. Avukatlarından ses yok, herhangi bir şekilde Başbakanın görevlendirdiği insanlardan kamuoyuna akseden bir konu yok. AİHM çerçevesinde birtakım temaslarla oluşan yok, eden yok. Bir sessizlik hakim. Yayın organlarında da bir şey yok. O zaman merak ediyorsunuz, acaba kimse yok mu?.."

 

        http://www.haberajans.com/bahceli-ocalan-imrali-da-mi-haberi-572792.html

 

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi