gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 8  
»Bugün 1145  
»Toplam 15035215  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.222.163.31
» Bu sitemizi ziyaretiniz
TÜRK EĞİTİM SEN HAİN SALDIRIYI PROTESTO ETTİ

TÜRK EĞİTİM SEN HAİN SALDIRIYI PROTESTO ETTİ

Tarih 14 Aral?k 2016, 21:32 Editör

Türk Eğitim-Sen Mersin Şube Başkanlığı Özgür Çocuk Parkında basın açıklaması yaparak terörü ve teröristleri protesto etti.

TÜRK EĞİTİM SEN HAİN SALDIRIYI PROTESTO ETTİ

Türk Eğitim-Sen Mersin Şube Başkanlığı Özgür Çocuk Parkında basın açıklaması yaparak terörü ve teröristleri protesto etti.

Türkiye Kamu-Sen İl Başkanı Nihat AŞÇI ve çok sayıda sendika üyesinin bir araya geldiği Özgür Çocuk Parkında bir basın açıklaması yapan Mersin Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Tevabil AKINCI terör ve teröristleri çok sert bir dille kınadı ve protesto etti.

 

Yapılan açıklama aynen şöyledir:

“Aziz milletim başın sağolsun.

Yine terör, yine kan, yine gözyaşı. Kahpe kahpeliğini gösterecek ve gösterdi de...

Yüreklerimizi yakıp, ocaklarımızı söndürdüler. 44 evladımız zamansız toprakla kucaklaştılar.

Emperyalist güçler, Anadolu coğrafyasından bir türlü elini çekmedi. Dün Sakarya’da, Dumlupınar’da, Çanakkale’de derslerini alıp, gerisin geriye dönen hain itler bu defa terörle ülkemizi dize getirmeye, bu aziz milleti bölmeye, birbirine düşürmeye çalışmaktadırlar.

Nasıl bu ülkenin büyüme ve refaha kavuşmasını engelleriz hesabını yaparak, iç karışıklığa sebebiyet vermeye çalışmaktadırlar.

Haince, kalleşçe, kahpece saldırılar düzenleyip, canımızı alıp, güllerimizi soldurup, yavrularımızı yetim bırakmaktadırlar.

Ancak, unuttukları birşey var.

Biz ne Afganistan ne Irak ne de Suriye’yiz. Biz öz be öz Türk ve Türkiye Cumhuriyetiyiz.

Biz dualı milletiz, birbirimize kenetliyiz.

Bizim yüreklerimiz toplu vurur, onun için bizi top sindiremez. Kaldı ki, sizin kahpe saldırılarınız sindirsin.

Ey Emperyalist ülkeler,

Taşeron örgütleri kullanmanıza gerek yok, biz sizleri tanıyoruz biliyoruz. Ne kadar kalleş, ne kadar haysiyetsiz, ne kadar gaddar olduğunuzu biliyoruz. Kahpe olduğunuzu da biliyoruz.

Biz sizi biliyoruz da siz bizi bilmiyorsunuz. Tarihte aldığınız Osmanlı tokatlarını unutmuşsunuz demek. Artık şunu görün kapınızda beslediğiniz köpeklerinize bu ülkede sadece kalleşçe kan döktürürsünüz.

Bizi birbirimize düşüremezsiniz. Biz vatanımızın kıymetini biliyoruz. Biz dün bu vatanın her karışını kanla suladık, bugünde hazırız.

Bizim aramıza fitneyi sokamazsınız. Milli birliğimizden ve bütünlüğümüzden alıkoyamazsınız.

Toplumda infial yaratıp bu ülkenin evlatlarını birbirine kırdırmak istersiniz ancak nafile çabalarsınız. Siz döktüğünüz kanda boğulacaksınız. Bizler sokaklara dökülmeyeceğiz. O hain tuzağınıza bizi düşüremeyeceksiniz. Çekin artık o kanlı ellerinizi üzerimizden yoksa biz çekmesini biliriz.

Aziz Türk Milleti,

Bu ne ilk nede son olacaktır. Uyanık olmak, şehitlerimize ülkemize kardeşliğimize, birlik ve bütünlüğümüze sahip çıkmak zorundayız. Bize analık yapan vatanmıza sahip çıkmak zorundayız.

Devletimizden hükümetten isteğimiz de şu; demeçleri, nutukları bir yana bırakılması gerekiyorsa biran önce onu yapın akan kanı durdurun bu sizin elinizde. Evdeki sivrisinekleri öldürerek sineği bitiremezsiniz, bataklığı kurutmak zorundasınız. Kandil, Zap, Zaho bataklıklarını bir an önce kurutun. Terör destekçisi hainleri meclisten de biran önce atın.

Yeter artık deme zamanını daha fazla geçirmeyin, gerekli tedbirleri alın. Türk Milleti sizin yanınızda, her türlü destek size. Daha fazla bu milleti tahrik ettirmeyin.

Şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, kederli ailelerine de başsağlığı diliyorum.”

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
Ramazan bayramına doğru09 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi