gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 45  
»Bugün 817  
»Toplam 15050305  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 13.58.244.216
» Bu sitemizi ziyaretiniz
MHP MERSİN İL BAŞKANI KILIÇ'TAN 23 NİSAN MESAJI

MHP MERSİN İL BAŞKANI KILIÇ'TAN 23 NİSAN MESAJI

Tarih 23 Nisan 2016, 09:10 Editör

"Egemenliğin aziz milletimiz tarafından kullanılmaya başlandığı 23 Nisan 1920 tarihinin 96'ncı yıldönümünün yeni bir doğruluşa aracılık etmesini diliyorum.

MHP MERSİN İL BAŞKANI KILIÇ’TAN 23 NİSAN MESAJI

 

MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç, TBMM’nin açılışının 96. Yıldönümünün yeni bir doğruluşa aracılık etmesi dileğinde bulunarak, “Yarının büyükleri sevgili çocuklarımızın bayramını kutluyor, hayatları boyunca vatan ve millet sevgisiyle dolu olmalarını temenni ediyorum” dedi.

 

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

“Dönemin küresel güçlerinin paylaşmayı umdukları bir imparatorluktan,  doğacak olan yeni Türk Devletinin müjdesi, bundan 96 yıl önce Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) kuruluşu ile tüm dünyaya duyurulmuştur.

 

Bu açıdan TBMM, yalnızca meşruiyetini ve iradesini milletten alan kurumsal bir yapı değil, aynı zamanda büyük Türk milletinin yaşama, var olma, bağımsızlık ve özgürlük coşkusunun temsil edildiği milli ruhun ifadesidir.

 

Biliyor ve inanıyoruz ki, milletimizin ruh hali, taşıdığı yüksek erdemler, sahip olduğu mizaç ve karakteri TBMM’nin doğmasında başlıca faktörler arasında yer almıştır.

 

Bugün, yönetenlerin taviz ve teslimiyet anlayışı ile her geçen gün yeni ve farklı tehditlerin yöneldiği ülkemizde, milli bir duruşun ve Dünyayı Türkçe okuyuşun nasıl olması gerektiğinin izleri ilk mecliste ve onu oluşturan yüksek vatanseverlik duygularında saklıdır.

 

23 Nisan 1920 tarihinden 29 Ekim 1923 tarihine giden ve nice muazzam mücadelelerin verildiği bir süreçte, makul ve sorumlu bir egemenlik anlayışı amaçlanmış, planlanan ve yapılan her faaliyetin mutlak anlamda meşru bir temele dayanması böylelikle sağlanmıştır.

 

Bu bayram günü, bir taraftan Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı, egemenlik kaynağının ilan edildiği tarihi bir gün iken, diğer taraftan yarının büyükleri, geleceğimizin teminatı çocuklarımız için bir kutlu şenliktir.

 

Bu çok özel günün, çocuklarımıza bayram olarak hediye edilmesi ise, millet ve devlet hayatının süreklilik içermesine yönelik idealist bir bakışın her daim var olduğunu göstermiştir.

 

 

Bu vesileyle yarının büyükleri sevgili çocuklarımızın bayramını kutluyor, sağlıklı, huzurlu bir şekilde yetişmelerini, hayatları boyunca vatan ve millet sevgisiyle dolu olmalarını temenni ediyorum.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, egemenliğin aziz milletimiz tarafından kullanılmaya başlandığı 23 Nisan 1920 tarihinin 96’ncı yıldönümünün yeni bir doğruluşa aracılık etmesini diliyorum.

 

Tutum ve davranışlarıyla millet iradesine bağlılıklarını her fırsatta ispatlayan ve bundan da asla ödün vermeyen başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, milli mücadele kahramanlarını, muhterem şehitlerimizi rahmet ve minnet hislerimle yad ediyor, kutlu mirasın sonsuza kadar yaşatılacağını kararlılıkla ifade ediyorum”

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi