gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 37  
»Bugün 709  
»Toplam 15050197  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.145.178.157
» Bu sitemizi ziyaretiniz
MERSİN TULUMBA BAT-ÇIK'TA İNŞAAT ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

MERSİN TULUMBA BAT-ÇIK'TA İNŞAAT ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

Tarih 27 Aral?k 2015, 13:22 Editör

Mersin'in trafik sorununu büyük ölçüde rahatlatacak olan Tulumba Bat-Çık Projesi'nde, kuzey-güney yönlerinde trafiğe açılacak olan ilk etabın asfaltlama çalışması tamamlandı.

TULUMBA BAT-ÇIK’TA İNŞAAT ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Mersin trafiğini rahatlatmak adına yürüttüğü Bat-Çık projelerinin ilki olan Tulumba Bat-Çık’ta sona gelindi.

 

Mersin’in trafik sorununu büyük ölçüde rahatlatacak olan Tulumba Bat-Çık Projesi’nde, kuzey-güney yönlerinde trafiğe açılacak olan ilk etabın asfaltlama çalışması tamamlandı.

 

Işıklandırma ve orta refüj çalışmalarına başlayan ekipler, yakın zamanda Silifke Caddesi ve GMK Bulvarı güzergahlarında asfaltlama çalışmasına başlayacak.

 

Çalışmalarını ara vermeden sürdüren ekipler, betonarme çalışmalarının da büyük kısmını tamamladı. Teknik altyapı çalışmalarında ise öncelikle yağmur suyu tahliyesinde kullanılacak pompa istasyonlarının montajı gerçekleştirildi. Mersin’de ilk olacak olan Bat-Çık Projesi’nde sürücülerin olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi ve alt geçitte yağmur suyu birikmesini önlemek adına kuzeybatı-güneydoğu yönlerinde ve Silifke Caddesi girişinde üç tanktan oluşan modüler sistem pompa istasyonları kuruldu. Burada kullanılan teknik ekipmanlar ve elektrikli pompalar ise İsviçre’den özel olarak getirtildi.

 

 

Yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Mersin trafiğinde sorunların giderilmesi için önemli bir proje olan Tulumba Bat-Çık inşaatında hummalı bir çalışma ile sona yaklaşıyoruz. Tabi bu proje önemli bir ulaşım zincirinin ilk halkasını oluşturuyor. Şu anda Ulaşım Ana Planı üzerinde de önemli çalışmalar yürütüyoruz. Belirlenen hedefler doğrultusunda da ulaşımda hizmet ağını genişleterek, birer birer tüm sorunları çözeceğiz. Kent trafiğinin gün geçtikçe yoğunlaştığı Mersin’de, vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntıyı en aza indirmek için çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyor ve projeler üretiyoruz” dedi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi