gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 6  
»Bugün 2041  
»Toplam 15051529  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.138.174.174
» Bu sitemizi ziyaretiniz
BELEDİYEDEN KUR'AN KURSLARINA DEV HİZMETLER

BELEDİYEDEN KUR'AN KURSLARINA DEV HİZMETLER

Tarih 04 A?ustos 2015, 00:33 Editör

Erdemli Belediyesi geniş kapsamlı ve planlı hizmet atağını sürdürüyor.

BELEDİYEDEN KUR'AN KURSLARINA DEV HİZMETLER

 

Erdemli Belediyesi geniş kapsamlı ve planlı hizmet atağını sürdürüyor. Bu hizmet atağı içerisinde Harfilli, Albeyli ve Sarıyer mahallelerinde bulunan Kuran Kurslarının hizmet ihtiyaçlarının giderildiğini belirten Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Erdemli’nin değerleri olarak kabul ettiğimiz her yere ve her kesime hizmeti bir borç biliyoruz. Bu minvalde Kur-an Kursları da bizim en başta gelen değerlerimizdendir. Buralara hizmet etmekten onur ve gurur duyarız. Bundan sonra da bu milletin hizmetkarı olmaya devam edeceğiz ” dedi.

 

 

Erdemli Belediyesi toplumun ortak kullanım alanı olan kurumlara hizmetlerini sürdürüyor. Okul, cami, sağlık ocağı, Kuran kursu gibi kurumların fiziki ihtiyaçlarını karşılayan Erdemli Belediyesi, bu konuda en çok hizmet ettiği dönemini yaşıyor.

 

 

BÜTÜN HİZMETLERİMİZ PLANLI

 

Belediye yetkililerinden alınan bilgilere göre Harfilli Kuran Kursu’nda parke döşemesi ve bahçe düzenlemesi yapılırken, Albeyli Kuran Kursu bahçesine kamelya yapılıyor. Sarıyer Mahallesi Kuran Kursu’nun da boyama işlerinin tamamlandığı öğrenildi. Hizmet ihtiyacı olan her yere koşturduklarını söyleyen Başkan Tollu, Kur’an Kurslarının öneminin altını çizerek böyle yerlere yaptıkları hizmetlerden belediye olarak büyük haz duyduklarını belirtti. Bütün hizmetleri planlayarak yaptıklarını vurgulayan Tollu sözlerini şöyle sürdürdü:

 

 

 

GELECEK NESİLLERİN İYİ EĞİTİLMESİ GEREKİYOR

 

“Geniş kapsamlı hizmet atağımız sürüyor. Hizmetlerimiz bir plan dahilinde yapılıyor. Bütün bu hizmetler içerisinde önceliğimiz eğitimdir. Çünkü bir milletin kurtuluşu nesillerine verdiği dini ve milli eğitime bağlıdır. Erdemli Belediyesi olarak ilçede bulunan tüm cami, Kur-an Kursları ve okullara hizmet önceliği tanıyoruz. Bu konudaki hassasiyetimiz sürecektir. Bu hizmetleri yaparken de her zaman söylediğimiz gibi sadece Allah’ın rızasını gözetiyoruz ve biliyoruz ki kurtuluşumuz gelecek nesillerin iyi eğitilmesine bağlıdır.”

 

 

Her alanda ilçenin her tarafına hizmet götürdüklerinin altını çizen Tollu, Harfilli, Albeyi ve Sarıyer mahallelerinin Kuran Kurslarının ihtiyaçlarını da giderdikten sonra hız kesmeden hizmet ataklarının devam edeceğini söyleyerek açıklamasını sonlandırdı.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi