gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 14  
»Bugün 320  
»Toplam 15054193  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 3.17.162.247
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Belediye Park Açtı

Belediye Park Açtı

Tarih 30 Ocak 2012, 10:17 Editör admin

Anamur Belediyesi 2 Yeni Çocuk ve Spor Parkı açtı.

     Anamur Belediyesi tarafından yapımına başlanan 10 Yeni Çocuk Oyun ve Spor Parkı'ndan 2'si tamamlanarak yapılan açılış törenleriyle hizmete açıldı.

     Sultan Alaaddin Mahallesi Hz.Ömer Mesciti Mevkii'nde yapımı tamamlanan 1 adet Çocuk Oyun Parkı ile 1 adet Yetişkin Spor Parkı haftasonu yapılan muhteşem katılımlı törenle hizmete açıldı. Açılış töreni için Belediye görevlileri, Mahalle halkı ve Muhtarlık seferber olurken, açılışa katılanlara Muhtarlığın hazırlattırdığı börek, sıkma, batırık, patates kızartması, suböreği, çay, ayran, mangal ve kavurma ikram edildi. İkramların ardından Kuran okunarak dua edildi.

 

     Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE açılış öncesi yaptığı konuşmada; 'Mahalle Halkımız'ın isteği üzerine Mahalle arayollarının yapımının yanı sıra toplam 10 adet olan Çocuk ve Spor Parkları'ndan 2'sinin açılışını bugün yapıyoruz. Hepsi 1.sınıf malzemeden yapıldı. Sizlere layık olacak parklar yaptık. Bu parklar kaliteli malzemelerden üretiliyor, Çocuk Parkları'nın tabanları çocuklarımızın düşmelere karşı yaralanmaması için kauçuk malzemeden yapıldı. Spor parklarının tabanı ise parke taş döşendi. Ankara'nın Çankaya'sında parklar nasılsa Anamur'da da aynı. Her hafta 2 park açılışı yapacağız.' dedi.

     Başkan Türe ayrıca 6 bin metrekaresi kapalı 10 bin metrekare üzerinde Yeni Pazaryerimizin yapımının sürdüğünü, 3 ay içerisinde tamamlanarak açılışının yapılacağını, üstgeçitin tamamlanmak üzere olduğunu, 10 bin kişilik Yeni Cumhuriyet meydanı'nın tamamlandığını, Sosyal tesis inşaatının 4.kata ulaştığını, Eski Belediye Binası'nın tadilattan geçirilerek Kültür, Sanat ve Gençlik Merkezi'ne dönüştürüldüğünü, Hanımeli İhtiyaç Bankası'nın faaliyetlerini hız kesmeden sürdürdüğünü, Stadyum yolu'nun yapımına başlandığını belirtti.

     Vatandaşlara verdijkleri destek dolayısıyla teşekkür eden Başkan Mehmet TÜRE, bu desteği yanlarında hissetmenin verdiği gücü belirtti.

 

     Konuşmanın ardından Park'a geçildi. İçerisinde her tür oyun ve spor aleti bulunan kauçuk zeminli, çelik telle bahçesi çevrilmiş parkın açılış kurdelası kesimi öncesi Kurban kesildi. Kurdelayı ise Belediye Başkanı Mehmet TÜRE, MHP İlçe Başkanı Ramazan Yalçın, Mahalle Muhtarı ve Mahalle çocuklarından küçük bir kız birlikte kestiler.

     Sultan Alaaddin Mahallesi'ndeki açılışın ardından Akarca Mahallesi Çocuk Oyun ve Spor Parkı da açılarak vatandaşların hizmetine sunuldu. Akarca Mahallesi'nde ise kurdela kesimini Belediye Meclis Üyesi Latif Özdemir, Mahalle Muhtarı ve Mahalle çocukları birlikte gerçekleştirdiler.

     Her iki açılışta da çocuklara yaklaşık 600 plastik top dağıtıldı.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi