gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


EN ÇOK OKUNANLAR

Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 7  
»Bugün 244  
»Toplam 15054117  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.216.186.164
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Polis Günü Anamur'da Yağış Altında Kutlandı

Polis Günü Anamur'da Yağış Altında Kutlandı

Tarih 12 Nisan 2012, 10:24 Editör admin

Polis Teşkilatının Kuruluş Günü Yeni Cumhuriyet Meydanı'nda Yapılan Törenle Kutlandı.

     Anamur İlçe Emniyet Müdürlüğü Polis Günü dolayısıyla Yeni Cumhuriyet Meydanı’nda kutlama programı yaptı.

     İlçe Emniyet Müdürü Fuat Tuğluoğlu, Polis Günü nedeni ile yapılan etkinlikte konuşmasını yaparken gözyaşlarına boğuldu. İçişleri Eski Bakanı Rüştü Kazım Yücelen, Kaymakam Cemil Aksak, Garnizon Komutanı Albay Ekrem Kesikbaş, Belediye başkanı Mehmet Türe, Cumhuriyet Başsavcısı Devrim Yenikomşuoğulları, Şehit ve Gazi polis yakınları ile emekli ve malul polis görevlilerinin katıldığı program yoğun yağmura rağmen Yeni Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirildi. Tören için alana gelen vatandaşlar ve protokol, yağmurun şiddetinin artması ile Belediye tarafından kurulan çadır ve meydandaki kamelyalara sığındılar.

 

     Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Emniyet Müdürü Fuat Tuğluoğlu, kürsüye gelerek konuşmasına başladı.  Türk Polisi görevini ifa ederken, adaletin tecellisinde tarafsız, herkesin yardımına koşan ve zor anlarda yanında olan eğitimli, sabırlı, hoşgörülü, insan haklarına saygılı, tavrı ile herkesin takdirini toplamaya devam edecektir.” Dedi. Konuşması sırasında şehit polislerin ruhunu şad eden Emniyet Müdürü Fuat Tuğluoğlu, “Ulu önder Atatürk ve Silah arkadaşları başta olmak üzere ülke huzuru bütünlüğü ve aziz vatan uğruna canını feda etmekten çekinmeyen kahraman şehitlerimize Allah’tan Rahmet, gazi, dul ve yetimlerimize şükranlarımızı sunuyoruz.” Derken gözyaşlarını tutamadı. Tuğluoğlu duraksayınca katılımcılar aşırı yağış nedeni ile metni okuyamadığını sandılar ancak,  Tuğluoğlu’nun ağladığını fark eden protokol ve beraberinde törene katılanlar, Tuğluoğlu’nu uzun süre alkışladılar.

     Törende ayrıca Polis Günü’nde doğan memurlara çiçek takdim edildi. Baş Polis Ali Uysal ve Anamur Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi 6. sınıf öğrencisi Mert Sahiloğlu Polis günü ile ilgili şiir okudular. Tören, İçişleri Eski Bakanı Rüştü Kazım Yücelen ve Kaymakam Cemil Aksak’ın şiir okuyanlara teşekkürü ve çiçek sunumu ile sona erdi.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi