gazete anamur
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM

Sponsor Alanı


Ana Menü

Sponsor Alanı

 

Sponsor Alanı


Dost Siteler

HAVA DURUMU

ANAMUR

Saat

Sponsor Alanı

 

Ziyaretçi Bilgileri

»Aktif 34  
»Bugün 714  
»Toplam 15050202  
Sayın Ziyaretçimiz
»IP'niz | 18.118.226.105
» Bu sitemizi ziyaretiniz
Başkan TÜRE Hal Esnafını Ziyaret Etti

Başkan TÜRE Hal Esnafını Ziyaret Etti

Tarih 07 Nisan 2012, 01:16 Editör

Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE Hal Esnafına ziyarette bulundu.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE Hal Esnafına ziyarette bulundu.

 

Anamur Belediyesi Sebze Meyve ve Toptancı Hali’ne ziyarette bulunan Anamur Belediye Başkanı Mehmet TÜRE Hal Müdürü Kılıçarslan Oğuz ile bir süre görüştükten sonra Hal’de dükkânları bulunan esnafları tek tek gezdi.

  

Hal Müdürü Kılıçarslan Oğuz’dan bilgi alan Başkan Mehmet TÜRE ziyarette bulunduğu esnafların çayını içti, sorunlarını dinledi.

  

Türe, Esnaflarla konuşmalarında hizmetlerle dolu 3 yılın geride bırakıldığını ifade eden Başkan Mehmet TÜRE Hanımeli İhtiyaç Bankası, Yeni Yaya Üst Geçidi, Belediye Sosyal Tesisleri, Yeni Cumartesi Pazarı, Yeni Cumhuriyet Meydanı,  Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi, Geri Dönüşüm Tesisi, 8 Yeni Araç Alınması, Kısakahyaoğlu Konak Restorasyonu, 10 yeni Çocuk Parkı, 10 Yeni Spor Parkı, Toplu Taşımada  Anamurkart, Anamur Evleri ve iskele Çay Bahçelerinin Düzenlenmesi gibi  birçok projeye imza atıldığını belirtti. Planlanan projelerin de en kısa sürede hayata geçirilmesi için çalışma yaptıklarını söyleyen Başkan Mehmet TÜRE özellikle Yeni Hal Projesi’nin üzerinde durdu.

  

Anamur’a yakışır bir Hal Kompleksinin kısa zamanda hayata geçirileceğini ve bu süreçte Hal Esnaflarına da danışılacağını, karşılıklı fikir alışverişi ile Anamur’a yakışır modern bir Hal’in kazandırılacağını ifade etti. Başkan TÜRE Yeni Hal Projesinde hiçbir esnafın mağdur olmayacağını, modern şartlarda bir tesis kurmayı hedeflediklerini söyledi.

  

Önümüzdeki günlerde hal esnafı ile bir araya gelmeyi planladıklarını söyleyen Başkan Mehmet TÜRE’ye Hal Esnafı oldukça yakın ilgi gösterdi.

 
                                                   
Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

GÜNCEL

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM

MERSİN'İN SORUNLARINA 33 ÇÖZÜM İYİ Parti Mersin Milletvekili Adayı Burhanettin KOCAMAZ'dan Mersin'deki sorunlara ilişkin 33 çözüm.

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ

ANAMUR'LU UZMAN ÇAVUŞ KALP KRİZİ SONUCU ŞEHİT DÜŞTÜ Suriye'de görev yapmakta olan Uzman Çavuş Mehmet KARABULUT kalp krizi sonucu şehit düştü.
2024 yerel seçim değerlendirme-225 Nisan 2024

Sponsor Alanı


SON HABERLER

Sponsor Alanı

 

Son Dakika Haber

Sponsor Alanı

 

Her Hakkı Saklıdır - 2012 (Fatma ARIKAN)
RSS Kaynağı | Anasayfa | İletişim

Altyap?: MyDesign Haber Sistemi